مبانی نظری و پیشینه فایل کیفیت زندگی (فصل ۲)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی نظری و پیشینه فایل کیفیت زندگی (فصل ۲) دارای ۳۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی نظری و پیشینه فایل کیفیت زندگی (فصل ۲)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مبانی نظری و پیشینه فایل کیفیت زندگی (فصل ۲)۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری و پیشینه فایل کیفیت زندگی (فصل ۲)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی نظری و پیشینه فایل کیفیت زندگی (فصل ۲) :

مبانی نظری و پیشینه فایل کیفیت زندگی

دارای ۳۱ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

در متن توضیحات زیر ممکن است متن بهم ریخته باشد (به جهت کپی از فایل ورد)، ولی فایل اصلی کاملا اصولی می باشد

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر و شکل بصورت کاملا اصولی و استاندارد

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی و فارسی دارد (به شیوه APA)

جدیدترین منابع موجود مربوط به سالهای ۱۳۹۰ و منابع خارجی ۲۰۱۳

بخشهایی مختلف از متن:

کیفیت زندگی

از سال ۱۹۴۸، زمانی که سازمان بهداشت جهانی[۱]، سلامتی را این گونه تعریف کرد که «سلامتی تنها فقدان بیماری و ناتوانی نیست، بلکه سلامتی عبارت است از رفاه جسمی، روانی و اجتماعی» موضوع کیفیت زندگی در قسمت بالینی و فایلاتی، مراقبت بهداشتی اهمیت بسیاری پیدا کرده است و استفاده از ابزار کیفیت زندگی به عنوان تکنیکی برای فایلات بالینی از سال ۱۹۷۳ افزایش یافت (به نقل از تستا و سیمونسون[۲]، ۱۹۹۶).

با شروع قرن بیستم در اکثر کشورها به خصوص کشورهای صنعتی هم زمان با استفاده از اقدامات پیشگیری و درمان برای بیماری ها، تغییرات زیادی در مراقبت های بهداشتی به منظور بهبود وضعیت سلامت و بهداشت صورت گرفت که این تغییرات باعث افزایش متوسط طول عمر و ارتقای کیفیت زندگی مردم شد پس تمایل به بررسی کیفیت زندگی به عنوان یکی از فرایندهای درمانی در طول دهه های گذشته افزایش یافت (حسن پور دهکردی و همکاران ، ۱۳۸۶).

کیفیت زندگی یکی از بنیادی ترین مفاهیم مطرح در روانشناسی مثبت نگر (تغییر تمرکز از آسیب شناسی روانی به نقاط قوت انسان) است. تغییر عقیده از این که تنها پیشرفت های علمی، پزشکی و تکنولوژی می تواند منجر به بهود زندگی شود، به این باور که بهزیستی فردی، خانوادگی، اجتماعی و جامعه از ترکیب این پیشرفت ها به همراه ارزش ها و ادراکات فرد از بهزیستی و شرایط محیطی به وجود می آید، از منابع اولیه گرایش به کیفیت زندگی است (اسکالوک[۳] و همکاران، ۲۰۰۲).

دیدگاه صاحب نظران در ارتباط با کیفیت زندگی

کیفیت زندگی[۴]، حدود ۴۰ سال پیش در آمریکا معرفی شد و علوم اجتماعی پرچمدار طرح و سنجش آن شدند. با گذشت زمان و خصوصاً در دهه گذشته، تلاش های زیادی برای ارزیابی کیفیت زندگی در علوم پزشکی بر روی افراد مختلف صورت گرفت. …


[۱] – World Health Organization (WHO)

[۲] – Testa and Simonson

[۳] – Schalock

[۴] – quality of life

ابعاد کیفیت زندگی

عوامل مؤثر بر کیفیت زندگی

مدل های کیفیت زندگی

مدل فلس و پری[۱]

فلس و پری (۱۹۹۵) بعد از بررسی ۱۵ مدل مفهومی از کیفیت زندگی (اندورز و وایتی[۲]، ۱۹۷۶، بیکر و اینتگلیتاریال ۱۹۸۲؛ بیگلو و دیگران، ۱۹۹۱، بلاندن[۳]، ۱۹۸۸، بورتویک دافی، ۱۹۹۲، براون و بیر[۴]، ۱۹۹۲، کمپبل و دیگران، ۱۹۷۶؛ کامینز، ۱۹۹۲؛ فلنگان[۵]، ۱۹۷۸؛ فرانگلین، سیمونز، سلوویتزف سلمونز و میلر، ۱۹۸۶؛ هیل و چدسی- راش، ۱۹۸۵، ابرین، ۱۹۸۷، پارمنتر، ۱۹۸۸، اسکالوک و دیگران، ۱۹۹۰، استارک و گلدسبری، ۱۹۹۰، به نقل از رحیمی، ۱۳۸۶) یک مدل کلی طراحی کردند، در این مدل کلی پنج طبقه اصلی وجود دارد:

بهکامی جسمی[۶] که شامل سلامت[۷] و زیبندگی[۸]، تحرک و ایمنی شخص است.

بهکامی مادی[۹] که شامل درآمد، کیفیت محل زندگی، حریم شخصی، ثروت، وضعیت تغذیه، حمل و نقل، همسایگی، ایمنی و سکونت دائم یا اجاره نشینی می باشد. …


[۱] – felce and perry

[۲] – Andrews and Withey

[۳] – Blunden

[۴] – Brown and Bayer

[۵] – Flangan

[۶] – Physical

[۷] – Health

[۸] – Fitness

[۹] – Material wellbing

پیشینه فایل

اختلال هویت جنسی و سبک های والدینی

در اغلب موارد برخورد والدین با افراد مبتلا به GID متفاوت است. طبق گزارشی برخورد والدین با فرزند GID در ایران در ۳۰ درصد موارد حمایتگرانه است، یعنی والدین از فرزندان خود حمایت می کنند و می کوشند در سایه این حمایت، مشکلات فرزندان خود را تا حدی بهبود بخشند. در ۱۰ درصد موارد با والدینی بی تفاوت مواجه هستیم که چندان اهمیتی به موضوع نمی دهند و یا به راحتی آن را نادیده می گیرند. اما در ۷۰ درصد موارد، والدین برخوردی توأم با عصبانیت و سرکوب دارند یا از شنیدن تقاضای فرزندشان برای تغییر جنسیت غمگین می شوند. این دسته از والدین معمولاً مشکلات فرزند خود را نمی پذیرند یا با نامهربانی، عصبانیت و سرکوفت فرزند مبتلا واکنش نشان می دهند (رمضان خانی، ۱۳۸۲).

زاکر و برادلی در ۱۹۹۵ موارد ویژه ای از مصاحبه با کودکان گزارش کردند، در گزارش های آنها مشخص شد که کودکان دارای اختلال هویت جنسی، جهان را تهدید کننده می بینند و بودن در قالب جنس مخالف را باعث حفاظت، حمایت، قدرت و همچنین عاملی برای از دست دادن مراقبان می دانند. …

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.