طرح توجیهی تولید مربا ، شربت ، شور ، ترشی وحلواباظرفیت کل ۳۸۵۰۰۰ عدد


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل پی دی اف
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 طرح توجیهی تولید مربا ، شربت ، شور ، ترشی وحلواباظرفیت کل ۳۸۵۰۰۰ عدد دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف طرح توجیهی تولید مربا ، شربت ، شور ، ترشی وحلواباظرفیت کل ۳۸۵۰۰۰ عدد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز طرح توجیهی تولید مربا ، شربت ، شور ، ترشی وحلواباظرفیت کل ۳۸۵۰۰۰ عدد۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی طرح توجیهی تولید مربا ، شربت ، شور ، ترشی وحلواباظرفیت کل ۳۸۵۰۰۰ عدد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح توجیهی تولید مربا ، شربت ، شور ، ترشی وحلواباظرفیت کل ۳۸۵۰۰۰ عدد :

بسمه تعالی

وزارت تعاون

معاونت طرح وبرنامه

دفتر امور اقتصادی وتسهیلات بانکی

طرح توجیهی تولید مربا ، شربت ، شور ، ترشی و

حلوا

باظرفیت کل ۳۸۵۰۰۰ عدد

تهیه شده در سال ۱۳۸۵

۱

خلاصه طرح :

موضوع طرح : طرح تولید مربا، شربت ، ترشی ، شور ، حلوا

نوع تولیدات وظرفیت : مربا، شربت ، ترشی ، شور ، حلوا

تعداد شاغلین : ۲۷ نفر

مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال)

۳۶۸۵/ سرمایه گذاری کل طرح : ۵

۲۶۸۲/ سرمایه گذاری ثابت : ۵

سرمایه در گردش : ۷۴۵

در آمد سالیانه: ۷۰۰۰

سود ویژه : ۹۷۲

۲ ساله / دوره بازگشت سرمایه : ۷

%۳۶/ نرخ باز دهی سرمایه : ۲

۲

مقدمه :

مین غذای مورد نیاز یکی از دغدغه های اساسی انسان از عصر حجر تا عصر حاضر ت

خود بوده است که در اعصار مختلف به گونه های مختلف به منصه ظهور رسیده است

انسان اولیه به دلیل عدم دسترسی به تکنولوژی در تهیه و تولید مواد غذایی سبد

غذایی محدود خود را به سختی تهیه می کرده. در عصر حاضر علیرغم وجود تکنولوژی

تولید و بهره وری بالا رشد جمعیت و تنوع طلبی انسان در مصرف مواد غذایی مختلف

، همچنان دغدغه های تامین مواد غذایی را همانند دوران انسانهای اولیه ( اما در شکل

مدرن ) به قوت خود باقی گذاشته است. بطوریکه بعضی از عالمان علم اقتصاد بحران

غذا را بعنوان یکی از مهمترین مشکلات آینده بشر تصور می کنند در این میان رابرت

توماس مالتوس از معروفترین اقتصاد دانان بدبین معتقد است جمعیت بشر بصورت

تصاعد هندسی رشد می کنند ولی رشد تولید مواد غذایی بدلیل وجود محدودیتهایی

۳

مانند آب و زمین و … بصورت تصاعد حسابی است. بنابراین در آینده رشد جمعیت از

رشد تولید غذایی پیشی گرفته و قحطی و گرسنگی سراسر جهان را فرا میگیرد .

لذا در این زمان تولید تولید مواد غذایی بسته بندی شده که مدت نگهداری آنها زیاد

است ضروری به نظر میرسد از طرفی در کشور ما ایران که با کمبود صنایع تبدیلی

محصولات باغی روبرو هستیم لزوم ایجاد صنایع تبدیلی جهت جلوگیری از ضایعات بیش

از اندازه محصولات باغی بیشتر احساس میشود. در این راستا شرکت تعاونی قصد دارد

جهت رسیدن به این مقصود و همچنین ایجاد اشتغال ضمن به حرکت در آوردن چرخ

کوچکی از چرخهای اقتصاد کشور با راه اندازی خط تولید شربت خود نیز به سود

اقتصادی مناسب دست یابد.

و این امر ممکن نیست جز با توکل به خداوند متعال ، کوشش و همکاری اعضای شرکت

و کمک مسئولین.

انشاء ا…

۴

-۱ سرمایه گذاری ثابت طرح :

-۱-۱ زمین محل اجرای طرح :

متراژ زمین قیمت واحد (ریال ) قیمت کل ( میلیون ریال )

۶۰۰ ۳۰۰,۰۰۰ ۲۰۰۰

-۲-۱ محوطه سازی :

ردیف شرح مساحت

(مترمربع)

هزینه واحد

( ریال )

هزینه کل

(میلیون ریال)

۱ خاکبرداری و تسطیح ۲۰ ۱۰۰۰۰ ۲۰۰۰

۶۲/ ۲ حصار کشی ۵ ۲۵۰۰۰۰ ۲۵۰

۳ فضای سبز ، خیابان کشی ۶ ۲۰۰۰۰ ۳۰۰

۸۸/ جمع ۵

-۱-۳ ساختمانها :

ردیف شرح مساحت زیربنا

(مترمربع)

هزینه واحد هزینه کل

(میلیون ریال )

۱ سالن تولید ۳۸۴ ۸۰۰۰۰۰ ۴۸۰

۲ انبارها ۵۶ ۸۰۰۰۰۰ ۷۰

۳ ساختمان اداری و

سرویس ها

۱۵۴ ۱۱۰۰۰۰۰ ۱۴۰

۴ نمازخانه ۳۳ ۱۱۰۰۰۰۰ ۳۰

۵ آزمایشگاه ۳۶ ۱۲۰۰۰۰۰ ۳۰

۶ نگهبان وسرایدار ۱۱۰ ۱۱۰۰۰۰۰ ۱۰۰

جمع ۷۷۳

۸۶۱/۵= ۷۷۳ + ۸۸/ ساختمان ومحوطه سازی = ۵

۵

۱-۴ : تاسیسات و تجهیزات :

ردیف شرح هزینه کل

(میلیون ریال)

۱ برق رسانی(حق انشعاب نصب تابلوها و

ترانس کابل کشی و سیم کشی های مربوطه)

۱۶۰

۲ آبرسانی(حق انشعاب ولوله گذاری و…) ۸۰

۳ امتیاز خط تلفن ۲

۴ ایمنی واطفا حریق ۱۱

۵ وسایل سرمایش وگرمایش ۱۵

۶ مخازن ذخیره سوخت و آب ۷

جمع ۲۷۵

۶

۱-۵ – ماشین الات وتجهیزات و وسایل آزمایشگاهی:

ردیف نام ماشین آلات وتجهیزات و

وسایل ازمایشگاهی

تعداد هزینه واحد

(ریال )

هزینه کل

(میلیون ریال)

۱ دیگ بخار ۳ تنی ۱۹ ۱۹۰۰۰۰۰۰ ۱

۲ دیگ پخت شربت ۱۸ ۱۸۰۰۰۰۰۰ ۱

۳ دیگ آماده سازی ۳۶ ۱۸۰۰۰۰۰۰ ۲

۴ موتور پمپ استیل ۲۶ ۱۳۰۰۰۰۰۰ ۲

۵ دی ادیتور ۳۵ ۳۵۰۰۰۰۰۰ ۱

۶ دستگاه پر کن با

پاستوریزاتور

۷۵ ۷۵۰۰۰۰۰۰ ۱

۷ دستگاه درب بند اتوماتیک ۷۰ ۷۰۰۰۰۰۰۰ ۱

۸ دستگاه ششتوشو ۲۳ ۲۳۰۰۰۰۰۰ ۱

۹ اتیکت زن اتوماتیک ۷۵ ۷۵۰۰۰۰۰۰ ۱

۱۰ جت پرینتر ۶۵ ۶۵۰۰۰۰۰۰ ۱

۱۱ دستگاه شیرینک اتوماتیک ۴۴ ۴۴۰۰۰۰۰۰ ۱

جمع ۴۸۶

۷

-۱-۶ وسایط نقلیه ووسایل حمل ونقل داخل کارخانه :

ردیف شرح تعداد هزینه واحد

(ریال )

هزینه کل

(میلیون ریال)

۱ وانت نیسان ۸۵ ۸۵۰۰۰۰۰۰ ۱

۲ وانت پیکان ۶۵ ۶۵۰۰۰۰۰۰ ۱

۳ لیفتراک ۱۰۰۰ ۱۰۰۰۰۰۰۰۰ ۱

جمع ۲۵۰

-۱-۷ تجهیزات اداری وکارگاهی

ردیف شرح هزینه کل (میلیون ریال )

۱ لوازم اداری (میز- صندلی – فایل – گوشی

تلفن و…)

۲۰

۲ لوازم آشپزخانه ۲۰

۳ ابزار آلات کارگاهی ( درصورت نیاز) ۲۰

جمع ۶۰

۸

-۱-۸ هزینه های قبل از بهره برداری :

ردیف شرح هزینه کل (میلیون ریال )

۱ تهیه طرح ونقشه های مربوطه ۴۰

۲ اخذ مجوز تاسیس وسایر مجوزها ۵۰

۳ حقوق ودستمزد نگهبان در دوره سازندگی ۲۴

۴ راه اندازی آزمایشی ( معادل ده روز مواد

اولیه- سوخت و انرژی ودستمزد

۱۴۴

جمع ۲۵۸

جدول هزینه های ثابت طرح :

ردیف شرح هزینه کل (میلیون ریال )

۱ زمین ۶۰۰

۸۶۱/ ۲ محوطه سازی و ساختمان ۵

۳ تاسیسات وتجهیزات ۲۷۵

۴ وسایط نقلیه ۲۵۰

۵ ماشین الات و تجهیزات ۴۸۶

۶ تجهیزات اداری وکارگاهی ۶۰

۷ متفرقه و پیش بینی نشده ۱۵۰

۸ هزینه های قبل از بهره برداری ۲۸۵

۲۹۴۰/ جمع ۵

۹

-۲ هزینه های جاری طرح

۱-۲ – مواد اولیه وبسته بندی :

ردیف مواداولیه وبسته بندی مصرف

سالیانه

واحد هزینه واحد

به ریال

هزینه کل

(میلیون ریال)

۱ شکر ۳۲۰ تن ۱۶۰۰ ۵۰۰۰۰۰۰

۲ شیشه ۳۳۰۰۰۰ عدد ۲۹۷ ۹۰۰

۲۳/ ۳ گالن ۱ لیتری ۲۷۵۰۰ عدد ۵ ۸۵۰

۲۳/ ۴ گالن ۳ لیتری ۲۷۵۰۰ عدد ۵ ۸۵۰

۵ افزودنیهای مجاز —- —- —- ۵۴

۶ لیبل ۳۸۵۰۰۰ عدد ۷۷ ۲۰۰

۴۹/ ۷ درب پیلفر پروف ۳۳۰۰۰۰ عدد ۵ ۱۵۰

۸ نایلون بسته بندی ۳۸۵۰۰۰ عدد ۱۷۳ ۴۵۰

۱۹۲/ ۹ کفی بسته بندی ۳۸۵۰۰۰ عدد ۵ ۵۰۰

۱۰ کنستاننره پرتقال و آلبالو ۴۰ تن ۱۵۲۰ ۳۸۰۰۰۰۰۰

جمع ۴۰۱۰

۱۰

۲-۲ – حقوق ودستمزد پرسنل غیر تولیدی:

ردیف شرح تعداد حقوق ماهیانه

(ریال )

حقوق سالیانه

(میلیون ریال)

۱ مدیر عامل ۴۸ ۴۰۰۰۰۰۰ ۱

۲ مالی اداری ۳۶ ۳۰۰۰۰۰۰ ۱

۳ مدیر فروش ۳۶ ۳۰۰۰۰۰۰ ۱

۴ منشی ۲۴ ۲۰۰۰۰۰۰ ۱

۵ نگهبان ۲۴ ۲۰۰۰۰۰۰ ۱

۶ راننده ۷۲ ۲۰۰۰۰۰۰ ۳

۲۴۰ – —- جمع ۸

مزایا وپاداش وحق بیمه کارفرما (معادل ۷۰ % جمع حقوق) ۱۶۸

جمع کل ۴۰۸

۲-۳ – حقوق ودستمزد پرسنل تولیدی:

ردیف شرح تعداد حقوق ماهیانه

(ریال )

حقوق سالیانه

(میلیون ریال)

۱ مدیر تولید ۴۲ ۳۵۰۰۰۰۰ ۱

۲ کارشناس صنایع غذایی ۳۶ ۳۰۰۰۰۰۰ ۱

۳ تکنسین آزمایشگاه ۳۰ ۲۵۰۰۰۰۰ ۱

۴ کارگر ۳۸۴ ۲۰۰۰۰۰۰ ۱۶

۴۹۲ — —- جمع ۱۹

۳۴۴/ مزایا وپاداش وحق بیمه کارفرما (معادل ۷۰ % جمع حقوق) ۵

۸۳۶/ جمع کل ۵

جمع کل حقوق ومزایای پرسنل :

۱۲۴۴/۵ = ۴۰۸ + ۸۳۶/ تولیدی + غیر تولیدی = ۵

۱۱

۲-۴ – هزینه سوخت وانرژی

ردیف شرح واحد مصرف

سالیانه

هزینه واحد

(ریال)

هزینه کل

(میلیون ریال)

۱/ ۱ برق مصرفی کیلو وات ساعت ۵ ۱۳۰۰ ۱۲۰۰

۲/ ۲ آب مصرفی متر مکعب ۵ ۵۰۰ ۵۰۰۰

سوخت مصرفی :

۱/ ۳ گازوئیل لیتر ۵ ۲۰۰ ۷۵۰۰

۷/ ۴ بنزین لیتر ۵ ۸۰۰ ۹۵۰۰

جمع ۱۳

-۲-۵ استهلاک وتعمیر ونگهداری :

ردیف شرح ارزش داریی استهلاک تعمیرو نگهداری

(میلیون ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ

۱۵/ ۱ ساختمان ۵ ۲ ۷۷ ۱۰ ۷۷۳

۲ تاسیسات ۱۴ ۵ ۳۳ ۱۲ ۲۷۵

۳ وسایط نقلیه ۲۵ ۱۰ ۵۰ ۲۰ ۲۵۰

۲۴ ۵ ۴۸/ ۴ ماشین آلات وتجهیزات ۵ ۱۰ ۴۸۶

۵ تجهیزات اداری ۶ ۱۰ ۱۲ ۲۰ ۶۰

۸۴/۵ — ۲۲۰/ جمع ۵

۱۲

جدول هزینه های جاری طرح

ردیف شرح هزینه کل (میلیون ریال )

۱ مواد اولیه وبسته بندی ۴۰۱۰

۱۲۴۴/ ۲ حقوق و دستمزد ۵

۳ سوخت و انرژی ۱۳

۸۴/ ۴ تعمیر ونگهداری ۵

۲۲۰/ ۵ استهلاک ۵

۶ هزینه اداری وفروش ( ۱% فروش) ۷۰

۲۵۰/ ۷ پیش بینی نشده ۵

جمع ۵۸۸۸

جدول هزینه های ثابت ومتغیر تولید

ردیف شرح هزینه هزینه ثابت هزینه متغیر

(میلیون ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ

۱ مواد اولیه وبسته بندی ۴۰۱۰ ۱۰۰ ۰ ۰ ۴۰۱۰

۲ حقوق ودستمزد کارکنان

تولیدی

۲۵۱ ۳۰ ۵۸۵/۵ ۷۰ ۸۳۶/۵

۱۰/۵ ۸۰ ۲/ ۳ سوخت وانرژی ۵ ۲۰ ۱۳

۶۷/۵ ۸۰ ۱۷ ۲۰ ۸۴/ ۴ تعمیر ونگهداری ۵

۶ بیمه کارخانه (دودرهزار

سرمایه ثابت)

۰ ۰ ۶ ۱۰۰ ۶

۱۶۳ ۶۵ ۸۷/۵ ۳۵ ۲۵۰/ ۷ پیش بینی نشده ۵

۰ ۰ ۲۲۰/۵ ۱۰۰ ۲۲۰/ ۸ استهلاک ۵

۴۵۰۲ —- ۹۱۹ — جمع ۵۴۲۱

۱۳

سرمایه در گردش:

ردیف شرح هزینه کل

(میلیون ریال )

۱ مواد اولیه ( ۲ ماه مواد اولیه وبسته

بندی)

۲۶۸۲/۵

۲ تنخواه گردان ( ۲۰ روز هزینه تولید

بجز هزینه مواد وبسته بندی)

۲۵۸

جمع ۷۴۵

جدول سرمایه گذاری

هزینه های ثابت طرح جمع (میلیون ریال)

۲۶۸۲/ سرمایه گذاری ثابت ۵

هزینه های قبل از بهره برداری ۲۵۸

سرمایه در گردش ۷۴۵

۳۶۸۵/ جمع ۵

۱۴

-۳ ظرفیت تولید : ۳۸۵۰۰۰ عدد

-۴ متوسط قیمت فروش واحد : ۱۸۱۸۱ ریال

-۵ فروش کل : ۷۰۰۰ میلیون ریال

-۶ قیمت تمام شده هر واحد تولید : ۲۹۸۱۶۸ ریال

-۷ محاسبه نقطه سربه سر :

هزینه متغیرتولید- فروش)/هزینه ثابت تولید} )}× درصد نقطه سربه سر= ۱۰۰

{ ۹۱۹ ÷( 7000 – 4502 )}×100= %37

-۸ میزان فروش در نقطه سربه سر :

فروش در نقطه سر به سر={(فروش کل / هزینه متغیر)- ۱} / هزینه ثابت تولید

۹۱۹ ÷{1-( 4502 ÷ 7000 )}= 2575

۷۰۰۰ = هزینه تولید- فروش کل – ۵۴۲۱ = -۹ سود ناویژه : ۱۵۷۹

-۱۰ محاسبه سود ویژه :

سود ناویژه : ۱۵۷۹

کسر می شود هزینه های عملیاتی :

( حقوق ودستمزد پرسنل اداری ( ۴۰۸

( هزینه اداری وفروش ( ۷۰

( هزینه های عملیاتی ( ۴۷۸

۱۵

سودعملیاتی ۱۱۰۱

( کسر میشود هزینه های غیر عملیاتی شامل: ( ۱۲۹

استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری (دوساله ) ۹۷۲

سود ویژه قبل از کسر مالیات

-۱۱ نرخ برگشت سرمایه :

سودویژه ÷ 972 = سرمایه گذاری ثابت ÷ 2682/5 = %36/2

۲ سال / -۱۲ دوره برگشت سرمایه: ۷

طرح تو جیهی تولید شور مربا ترشی و حلوا با ظرفیت کل ۳۸۵۰۰۰

بسمه تعالی وزارت تعاون معاونت طرح وبرنامه دفتر امور اقتصادی وتسهیلات بانکی طرح توجیهی تولید مربا ، شربت ، شور ، ترشی وحلواباظرفیت کل ۳۸۵۰۰۰ عدد

خلاصه طرح :

موضوع طرح :

طرح تولید مربا، شربت ، ترشی ، شور ، حلوا

نوع تولیدات وظرفیت : مربا، شربت ، ترشی ، شور ، حلوا

تعداد شاغلین : ۲۷ نفر

مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال)

سرمایه گذاری کل طرح :

سرمایه گذاری ثابت :

سرمایه در گردش : ۷۴۵

در آمد سالیانه: ۷۰۰۰

سود ویژه : ۹۷۲۲ ساله

دوره بازگشت سرمایه : ۷%۳۶

نرخ باز دهی سرمایه : ۲۲

مقدمه :تا مین غذای مورد نیاز یکی از دغدغه های اساسی انسان از عصر حجر تا عصر حاضر تخود بوده است که در اعصار مختلف به گونه های مختلف به منصه ظهور رسیده است انسان اولیه به دلیل عدم دسترسی به تکنولوژی در تهیه و تولید مواد غذایی سبدغذایی محدود خود را به سختی تهیه می کرده. در عصر حاضر علیرغم وجود تکنولوژی تولید و بهره وری بالا رشد جمعیت و تنوع طلبی انسان در مصرف مواد غذایی مختلف، همچنان دغدغه های تامین مواد غذایی را همانند دوران انسانهای اولیه ( اما در شکل مدرن ) به قوت خود باقی گذاشته است. بطوریکه بعضی از عالمان علم اقتصاد بحران غذا را بعنوان یکی از مهمترین مشکلات آینده بشر تصور می کنند در این میان رابرت توماس مالتوس از معروفترین اقتصاد دانان بدبین معتقد است جمعیت بشر بصورت تصاعد هندسی رشد می کنند ولی رشد تولید مواد غذایی بدلیل وجود محدودیتهایی مانند آب و زمین و … بصورت تصاعد حسابی است. بنابراین در آینده رشد جمعیت ازرشد تولید غذایی پیشی گرفته و قحطی و گرسنگی سراسر جهان را فرا میگیرد .لذا در این زمان تولید تولید مواد غذایی بسته بندی شده که مدت نگهداری آنها زیاداست ضروری به نظر میرسد از طرفی در کشور ما ایران که با کمبود صنایع تبدیلی محصولات باغی روبرو هستیم لزوم ایجاد صنایع تبدیلی جهت جلوگیری از ضایعات بیشاز اندازه محصولات باغی بیشتر احساس میشود. در این راستا شرکت تعاونی قصد داردجهت رسیدن به این مقصود و همچنین ایجاد اشتغال ضمن به حرکت در آوردن چرخ کوچکی از چرخهای اقتصاد کشور با راه اندازی خط تولید شربت خود نیز به سوداقتصادی مناسب دست یابد.و این امر ممکن نیست جز با توکل به خداوند متعال ، کوشش و همکاری اعضای شرکت و کمک مسئولین.انشاء ا…

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.