استفاده از ژل موسیلاژ گیاه چیا (مریم گلی) (Salvia hispanica L.) به منظور کاهش روغن در کیکهای پاوندیا (کلوچه)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 استفاده از ژل موسیلاژ گیاه چیا (مریم گلی) (Salvia hispanica L.) به منظور کاهش روغن در کیکهای پاوندیا (کلوچه) دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف استفاده از ژل موسیلاژ گیاه چیا (مریم گلی) (Salvia hispanica L.) به منظور کاهش روغن در کیکهای پاوندیا (کلوچه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز استفاده از ژل موسیلاژ گیاه چیا (مریم گلی) (Salvia hispanica L.) به منظور کاهش روغن در کیکهای پاوندیا (کلوچه)۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی استفاده از ژل موسیلاژ گیاه چیا (مریم گلی) (Salvia hispanica L.) به منظور کاهش روغن در کیکهای پاوندیا (کلوچه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از ژل موسیلاژ گیاه چیا (مریم گلی) (Salvia hispanica L.) به منظور کاهش روغن در کیکهای پاوندیا (کلوچه) :

استفاده از ژل موسیلاژ گیاه چیا (مریم گلی) (Salvia hispanica L.) به منظور کاهش روغن در کیکهای پاوندیا (کلوچه)

این انگلیسی با فرمت PDF و فارسی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

چکیده
شاخص اضافه وزن در سال های اخیر افزایش یافته و سبب بروز بیماری های غیر واگیر مربوط به آن شده است. توصیه های کاهش روغن در مواد غذایی ممکن است کمک به کاهش خطر ابتلا به این بیماریها بکند. توجه بر روی محصولات نانوایی، مانند کیک پاوندیا می­باشد که در هر ۱۰۰ گرم آن ۱۷ گرم روغن وجود دارد. عنصر ترکیبی جدید، بذر چیا (مریم گلی) می باشد که برای جذب بالای آب و لایه خارجی لعابی چسبناکش، به منظور ارزیابی پتانسیل آن به عنوان جایگزین روغن در محصولات نانوایی مورد مطالعه قرار گرفته است. ما اثرات جایگزینی ۲۵،۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ گرم در ۱۰۰ گرم ماده کلی از روغن­های گیاهی را به وسیله ژل موسیلاژ چیا (CMG) در خواص تکنولوژیکی کیک پاوندیا مورد بررسی قرار دادیم. CMG توسط جذب آب دوباره با آب موسیلاژ لیوفیلیزه چیا (LCM) تولید شد. جایگزینی روغن های گیاهی توسط CMG تغییر قابل توجهی در حجم مخصوص، تقارن، یکنواختی، فعالیت رطوبت و آب (AW) کیک ایجاد نمی کند. پارامترهای رنگ و همچنین استحکام خرده ریزه کیک، توسط سطوح بالاتر جایگزین روغن با CMG تحت تاثیر قرار گرفت. ما این نتیجه رسیدیم که جایگزینی تا ۲۵ گرم/۱۰۰گرم روغن توسط CMG، به طور تکنیکی در کیک پاوندیا امکان پذیر می­باشد بدون اینکه تغییرات قابل توجهی در کیفیت ویژگی­های آنها وجود بیاید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.