بررسی میزان بی تفاوتی در دانشجویان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان بی تفاوتی در دانشجویان دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان بی تفاوتی در دانشجویان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

فهرست:
مقدمه    
چکیده  
پیشینه تحقیق
بیان مسئله 
واژه های کلیدی
مدل تحقیق 
روش شناسی
انواع متغییرها 
روایی و پایایی
نظریات 
فرضیه ها  
اثبات یا رد فرضیه
جامعه آماری
پاسخ نامه
منابع و ماخذ

 

مقدمه
   در متون جامعه‏شناسی، غالبا از بی‏تفاوتی  به عنوان پدیده‏ای آسیب‏شناختی، مانعی در راه مشارکت سیاسی و اجتماعی، رادعی در راه توسعه ملی و نیز از عوارض شهرنشینی در عصر مدرن یاد می‏شود.به نظر می‏رسد که رشد صنعت و تکنولوژی، توسعه ارتباطات اجتماعی، افزایش افسار گسیخته جمعیّت، حرکات وسیع جمعیّتی، گسترش شهرنشینی، مجاورت فرهنگها و خرده‏فرهنگ‏های متفاوت، رشد ارتباطات موزاییکی، عقلایی شدن رفتار انسان، گسترش منطق خشک محاسبه‏گری، فردگرایی، ضعف نهادها و اعتقادات مذهبی، سکولاریسم، از بین رفتن هویت‏های گروهی و محلی و…همگی باعث گردیده‏اند تا جوامع امروزی دوره‏ای از بحران در روابط انسانی را پشت سربگذارند.اگر مشارکت وسیع شهروندان در قلمروهای مختلف زندگی اجتماعی را شرط مهم توسعه اجتماعی، اقتصادی و سیاسی بدانیم، پس عدم مشارکت شهروندان و شیوع بی‏تفاوتی را می‏توان یک عامل قوی در توسعه نیافتگی قلمداد کرد.
بی‏تفاوتی را می‏توان با رویکردهای متفاوتی تبیین کرد.جامعه‏شناسان غالبا به عوامل اجتماعی اثرگذار در بی‏تفاوتی اشاره دارند.آنها عواملی نظیر ارزشها، هنجارها، نهادها، نقشها، یا بطور کلی ساخت اجتماعی، قشربندی، پایگاه اجتماعی-اقتصادی، قومیّت و…را در بروز این پدیده مهم می‏دانند. روانشناسان به عوامل فردی نظیر انگیزه‏ها، قابلیت‏های فردی، عزّت نفس ، علاقمندی، احساس اعتماد، احساس اثرگذاری، احساس کارایی و…نظر دارند.اقتصاددانان به شرایط و بسترها و ظرفیت‏های اقتصادی جامعه و فرد (در سطوح کلان و خرد)و رفتارهای اقتصادی افراد توجّه نشان می‏دهند.علمای سیاسی معمولا به شکل حکومت، چگونگی توزیع قدرت، ساخت قدرت، وجود یا نبود مشخصه‏های دموکراسی نظیر آزادی بیان و مطبوعات، اپوزیسیون‏ها، احزاب، گروههای سیاسی و…توجّه دارند.
بی تفاوتی کمبود احساسات، انگیزه یا اشتیاق است. بی تفاوتی یک اصطلاح روانشناختی برای حالت بی اعتنایی است که فرد به جنبه های احساسی، اجتماعی و یا فیزیکی زندگی بی توجه یا ” بی اعتنا” است.
تصور می شود بی تفاوتی بالینی در سطح بسیار بالایی باشد، در حالیکه در حد متوسط ممکن است افسردگی محسوب شود و سطح نهایی به عنوان اختلال تجزیه ای تشخیص داده می شود.
جنبه فیزیکی بی تفاوتی که با ضعف قوای جسمانی، آسیب عضله و کمبود انرژی توأم است خواب آلودگی مرضی نامیده می شود که ممکن است علل آسیب شناختی هم داشته باشد.
هدف خاص بی تفاوتی ممکن است یک شخص، فعالیت یا محیط اطراف باشد. این عکس العمل رایج در مقابل استرس است که تحت عنوان” درماندگی آموخته شده” آشکار می شود و معمولاً با افسردگی همراه است. این همچنین می تواند نشان دهنده بی علاقگی غیر آسیب شناختی به چیزهای بی اهمیت باشد.

چکیده
درفرآیند زندگی اجتماعی روزمره، یک سری وضعیت های اضطراری (گرفتاری و دردسر) ناگهانی اتفاق می افتندکه طی آن بشدت به کمک و یاری دیگران ( شاهدان ) نیاز می شود تا مشکل رفع گردد. اما در هنگام وقوع این گونه حالت های اضطراری واکنش بسیاری از شاهدان ، بی تفاوتی است.دراین مقاله مشاهده شدکه گروه بی تفاوت در مقایسه با گروه نوع دوست دارای همدلی کمتر ، مسئولیت پذیری اجتماعی کمتر و تحلیل هزینه ـ پاداش مادی بیشتر است. یافته های این پژوهش با توجه به نتایج دیگر مطالعات و تحقیقات مورد بحث و بررسی قرار گرفته و نشان داده شده است که با افزایش همدلی ، بالا بردن حس مسئولیت پذیری اجتماعی و کاهش تحلیل هزینه – پاداش مادی می توان بی تفاوتی را کاهش و نوعدوستی را افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.