ویژگی های کیفی سس های سالاد رژیمی پایدار شده با پلی ساکاریدها


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ویژگی های کیفی سس های سالاد رژیمی پایدار شده با پلی ساکاریدها دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ویژگی های کیفی سس های سالاد رژیمی پایدار شده با پلی ساکاریدها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ویژگی های کیفی سس های سالاد رژیمی پایدار شده با پلی ساکاریدها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ویژگی های کیفی سس های سالاد رژیمی پایدار شده با پلی ساکاریدها :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

اکسیداسیون لیپیدها یکی از دلایل اصلی کاهش کیفیت در امولسیون های غذایی است. پلی ساکاریدهای مورد استفاده برایبهبود پایداری و بافت امولسیون ها ممکن است روی اکسیداسیون لیپیدها اثرگذار باشند. ویژگیهای ریولوژیکی و نیز پایداری بهاکسیداسیون سس سالاد رژیمی تحت تاثیر پلی ساکاریدها قرار میگیرد. مطالعات نشان میدهد که پلی ساکاریدها، همانطور کهباعث افزایش گرانروی میشوند، باعث کاهش اکسیداسیون و به سبب آن، افزایش عمر نگهداری سس میشوند. همچنینافزایش استفاده از پلی ساکاریدها باعث کاهش استفاده از چربی در سس مایونز شده که به نوبه خود در جلوگیری از بیماریهایقلبی عروقی و چاقی موثر است. برخی پلی ساکاریدها مانند صمغ زانتان هم نقش پایدارکنندگی داشته و هم بهعنوان امولسیفایرمورد استفاده قرار میگیرند که استفاده از آن میتواند از مصرف امولسیفایر جلوگیری نماید.در این مقاله سعی بر آن است کهاثرات استفاده از پلی ساکاریدها در تولید سس مایونز را مورد بررسی قرار دهیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.