ارزیابی توان اکولوژیکی پناهگاه حیات وحش دره انجیر یزد جهت توسعه ی اکوتوریسم با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی توان اکولوژیکی پناهگاه حیات وحش دره انجیر یزد جهت توسعه ی اکوتوریسم با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی توان اکولوژیکی پناهگاه حیات وحش دره انجیر یزد جهت توسعه ی اکوتوریسم با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی توان اکولوژیکی پناهگاه حیات وحش دره انجیر یزد جهت توسعه ی اکوتوریسم با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی توان اکولوژیکی پناهگاه حیات وحش دره انجیر یزد جهت توسعه ی اکوتوریسم با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در یک سرزمین، نحوه ساماندهی و سیمای محیط های طبیعی و انسان ساخت، باید آینه تمام نمای چگونگی روند توسعه ملی درآن سرزمین باشد. امروزه، در پی بروز بحران های زیست محیطی، نابودی منابع و ایجاد موانع در راه رسیدن به توسعه پایدار، لازم میآید برنامه ها بر اساس شناخت و ارزیابی توان محیطی صورت گیرد. در این پژوهش ارزیابی توان اکولوژیکی پناهگاه حیات وحش دره انجیر یزد با وسعتی معادل۱۷۵۳۰۲ هکتار در محدوده استحفاظی شهرستان اردکان مورد بررسی قرار گرفته است و به این منظور از روش رویه مگذاری مک هارگ استفاده شده است. پیرو ارزیابی توان سرزمین نوعی مدل لازم خواهد بود که در این مطالعه از مدل اکولوژیکی مخدوم به منظور ارتقاء مدیریت کنونی سرزمین، و برای تعیین کاربری اکوتوریسم منطقه، از ابزار توانمند و دقیق GIS استفاده شده است. در قالب این مطالعات، ابتدا منابع اکولوژیکی(فیزیکی و بیولوژیکی) منطقه شناسایی گردید. سپس با تلفیق و روی هم گذاری لایه های اطلاعاتی، در سامانه مذکور نقشه یگانه ای محیط زیستی منطقه به همراه جدول ویژگی های واحد، ایجاد و نسبت به ارزیابی توان منطقه اقدام و مناطق مستعد برای توسعه اکوتوریسم مشخص گردید.نتیجه نشان میدهد که با در نظر گرفتن تمامی پارامترهای اکولوژیکی،۱۷۳۱کیلومتر مربع برای تفرج گسترده و۲۰ کیلومتر مربع جهت تفرج متمرکز نامناسب میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.