مقایسه خواص آنتی باکتریال خرما رقم برحی در دو استان بوشهر و خوزستان بر روی سالمونلا تایفی ATCC19430
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه خواص آنتی باکتریال خرما رقم برحی در دو استان بوشهر و خوزستان بر روی سالمونلا تایفی ATCC19430 دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه خواص آنتی باکتریال خرما رقم برحی در دو استان بوشهر و خوزستان بر روی سالمونلا تایفی ATCC19430 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه خواص آنتی باکتریال خرما رقم برحی در دو استان بوشهر و خوزستان بر روی سالمونلا تایفی ATCC19430،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه خواص آنتی باکتریال خرما رقم برحی در دو استان بوشهر و خوزستان بر روی سالمونلا تایفی ATCC19430 :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
این تحقیق با هدف بررسی و مقایسه خواص آنتی باکتریال خرما برحی در دو استان بوشهر و خوزستان بر روی باکتری سالمونلا تایفیATCC194 انجام شد . در روشMIC قطر هاله عدم رشد عصاره استونی بوشهر برای باکتری سالمونلا تایفی ۴ میلیگرم برمیلیلیتر بود و در روش دیسک دیفیوژن بیشترین هاله عدم رشد مربوط به عصاره استونی خرما برحی بوشهر بود که هاله عدم رشد ۱۳میلیمتر را برای باکتری سالمونلا تایفی ایجاد کردند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.