مروری برفاکتور های تاثیر گذار در فرایند آبگیری اسمزی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مروری برفاکتور های تاثیر گذار در فرایند آبگیری اسمزی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مروری برفاکتور های تاثیر گذار در فرایند آبگیری اسمزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری برفاکتور های تاثیر گذار در فرایند آبگیری اسمزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مروری برفاکتور های تاثیر گذار در فرایند آبگیری اسمزی :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
در سالهای اخیر آبگیری اسمزی توجه بیشتری را به عنوان روشی موثر برای نگهداری میوه ها و سبزیجات به خود اختصاص داده است. از آنجاییکه فرایند آسان می باشد ، فراوری میوه ها و سبزیجاتی نظیر: موز ، انجیر ، آناناس ، سیب ، انبه ، انگور، هویج ، کدو و غیره با حفظویژگی های اولیه میوه نظیر: رنگ ، آروما ، بافت و ترکیبات تغذیه ای را تسهیل می نماید.مصرف انرژی کمتری نسبت به خشک کردن باهوا و تحت خلا دارد به دلیل اینکه در دماهای پایین و محدود انجام می شود. مزیت اصلی آن برای صنعت حفظ کیفیت و سالم بودن ماده غذایی می باشد.فرایند به صورت آبگیری قطعات میوه در دو مرحله انجام می گیرد ، حذف رطوبت با استفاده از عامل اسمزی و آبگیری بعدی در خشک کن که میزان رطوبت کاهش می یابد تا زمان ماندگاری ماده غذایی افزایش یابد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.