روش های کاهش نیترات و نیتریت در مواد غذایی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روش های کاهش نیترات و نیتریت در مواد غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روش های کاهش نیترات و نیتریت در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روش های کاهش نیترات و نیتریت در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روش های کاهش نیترات و نیتریت در مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

نیترات و نیتریت عمدتا بهصورت محلول در محیط زیست وجود دارند و بهطور طبیعی از اکسیداسیون ترکیبات نیتروژندار توسط ریزاندامک ها در آب، خاک و در مقدار کمتر توسط تخلیه الکتریکی مانند رعد و برق تولید میگردند. متاسفانه در طی دو قرن اخیرفعالیت های انسان باعث تغییر چرخه جهانی نیتروژن شده که این امر موجب افزایش مقدار نیترات در بخش عمده زمین گردیده است. درحال حاضر بسیاری از نقاط جهان از جمله ایران با مشکل بالا بودن غلظت نیترات و نیتریت درآب آشامیدنی، سبزیها و گوشتهای عمل آوری شده رو به رو میباشند. مصرف این ترکیبات، باعث ورود مقدار زیادی نیترات و نیتریت به بدن و ایجاد خطرات زیادی از جملهسرطان میشود. به همین منظور محققین به دنبال پیدا کردن روش هایی جهت حذف یا کاهش این خطرها می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.