تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر خواص تغذیهای برگههای کیوی خشک شده توسط هوای گرم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر خواص تغذیهای برگههای کیوی خشک شده توسط هوای گرم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر خواص تغذیهای برگههای کیوی خشک شده توسط هوای گرم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر خواص تغذیهای برگههای کیوی خشک شده توسط هوای گرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر خواص تغذیهای برگههای کیوی خشک شده توسط هوای گرم :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
فرآیند خشک کردن یکی از شناخته شدهترین و مهمترین روشهای محافظت از محصولات کشاورزی پس از برداشت است، برای تولید محصول بهتر از نظر کیفی، نیاز به خشک کردن در شرایط عملیاتی مناسب و کنترل شده است. انجام صحیح عملیات خشک کردن بهعلت امکان بروز برخی تغییرات نامطلوب در ماده غذایی اهمیت زیادی دارد. برای کاهش آب مواد غذایی به منظور افزایش عمر ماندگاریبه ویژه مواد غذایی دارای ترکیبات قندی( نظیر میوهها)، نیازمند زمان طولانی و دمای نسبتا بالا میباشد که همین عوامل موجب بروز برخی تغییرات نامطلوب میشوند که از جمله میتوان به تغییرات رنگ، طعم، عطر، کاهش مواد مغذی، افزایش وزن مخصوص (به علتچروکیدگی شدید) و کاهش ظرفیت آبگیری مجدد محصول خشک شده اشاره کرد. در تحقیق حاضر به منظور دستیابی به بهترین روش وترکیب دمایی و زمانی برای خشک کردن برگه کیوی، دو روش متداول هوای داغ ۴۰و ۵۰ و ۶۰ درجه سانتیگراد در روش هوای داغ ومایکروویو تحت شرایط متغیر دمایی و توان( به ترتیب ۹۰،۱۸۰،۳۶۰ وات برای مایکرویو ) مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که خشک کردن برگه های کیوی با استفاده از مایکروویو موجب کوتاه شدن زمان خشک شدن می شود، اگر چه با افزایش توان تاثیرنامطلوبی بر کیفیت محصول دارد. بیشترین میزان ترکیبات فنولی در روش ترکیبی و آون و بیشترین میزان ویتامین ث در روش مایکروویو مشاهده شد که در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن به عنوان بهترین نمونهها از نظر پارامترهای کیفی به دست آمدند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.