پروتیومیکس و کاربرد آن در علم گوشت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
پروتیومیکس و کاربرد آن در علم گوشت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروتیومیکس و کاربرد آن در علم گوشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروتیومیکس و کاربرد آن در علم گوشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پروتیومیکس و کاربرد آن در علم گوشت :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
پروتیومیکس امکان مقایسه کمی و کیفی پروتیومها را تحت شرایط مختلف فراهم میکند تا بدین ترتیب مکانیسمهای سلولی دخیل درفرایندهای بیولوژیکی شناسایی شوند. رایج ترین مسیر پروتیومیکس استفاده از اسپکترومتری جرمی برای شناسایی پروتیینهای موجود درکمپلکسهای پروتیینی جدا شده بوسیله الکتروفورز دوبعدی است. تکنیک پروتیومیکس روشی جدید و نویدبخش برای شناسایی پروتیینهای غذایی و مطالعه برهم کنشهای پروتیین- پروتیین در غذاهای خام و فراوری شده و همچنین برهمکنشهای بین پروتیینها وسایر ترکیبات غذایی میباشد. این تکنیک ابزاری قدرتمند برای شناسایی پروتیینهای حاصل از ژنهای خاص است که ممکن است درتغییرات کیفی گوشت موثر بوده یا بعنوان اندیکاتور یک ویژگی کیفی گوشت مطرح باشند. الکتروفورز دوبعدی همراه با اسپکترومتری جرمی امکان شناسایی و تشخیص مارکرهای پروتیینی و آنزیمها را فراهم میکند. علاوه براین، میتوان تغییراتی که در کیفیت گوشت در دوره نگهداری پس از کشتار اتفاق میافتد و نیز تغییراتی که در نتیجه برهمکنش پروتیینهای عضله با لیپیدها، کربوهیدراتها و سایر ترکیبات گوشت ایجاد میشود را مطالعه نمود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.