بهینه سازی فرآیند استخراج و تعیین برخی خصوصیات ژلاتین از پای شترمرغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بهینه سازی فرآیند استخراج و تعیین برخی خصوصیات ژلاتین از پای شترمرغ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بهینه سازی فرآیند استخراج و تعیین برخی خصوصیات ژلاتین از پای شترمرغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فرآیند استخراج و تعیین برخی خصوصیات ژلاتین از پای شترمرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بهینه سازی فرآیند استخراج و تعیین برخی خصوصیات ژلاتین از پای شترمرغ :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
در این تحقیق به منظور تعیین شرایط بهینه استخراح ژلاتین از استخوان پای شتر مرغ به روش اسیدی، به ترتیب اثر سه متغیرpH) 5,1 – ۳ ،(دما (۶۰ – ۸۰ درجه سانتی گراد ) و زمان (۴۰ – ۱۲۰ دقیقه ) بر روی راندمان، جذب در طول موج۴۲۰ نانو متر و استحکام ژلاتین مورد بررسی قرار گرفت. نتایج طرح آزمایشی مرکب مرکزی انجام شده به روش رگراسیون سطوح پاسخ تجزیه و تحلیل شد، ضرایب همبستگی مدلهای رگرسیون برازش داده شده راندمان، استحکام ژل و جذب در طولموج ۴۲۰ نانو متر به ترتیب ۹۳,۰ ،۷۸,۰ و ۸۲,۰ تعیین شد. آنالیز واریانس اثر کلی متغیرهای فرآیند در مدلهای رگرسیون نشان داد که اثرهر سه متغیر pH ،دما و زمان در راندمان معنی دار بود همچنین اثر زمان در مدل جذب معنی دار بود. علاوه بر این نتایج نشان داد اثر دو متغیر pH و زمان در استحکام ژل نیز معنی دار بود. در شرایط اپتیمم پیش فرآوری، حداکثر میزان تعیین شده برای راندمان ۳۳/۰۹ ،%قدرت ژل ۶N/13 تعیین گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.