بررسی میزان باقی مانده آنتی بیوتیک جنتامایسین در شیرخام، پاستوریزه و حرارت دیده عرضه شده در سطح شهرستان ابرکوه یزد به روش الایزا


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان باقی مانده آنتی بیوتیک جنتامایسین در شیرخام، پاستوریزه و حرارت دیده عرضه شده در سطح شهرستان ابرکوه یزد به روش الایزا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان باقی مانده آنتی بیوتیک جنتامایسین در شیرخام، پاستوریزه و حرارت دیده عرضه شده در سطح شهرستان ابرکوه یزد به روش الایزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان باقی مانده آنتی بیوتیک جنتامایسین در شیرخام، پاستوریزه و حرارت دیده عرضه شده در سطح شهرستان ابرکوه یزد به روش الایزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان باقی مانده آنتی بیوتیک جنتامایسین در شیرخام، پاستوریزه و حرارت دیده عرضه شده در سطح شهرستان ابرکوه یزد به روش الایزا :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

جنتامایسین ازجمله آنتی بیوتیک های شایع در درمان ورم پستان گاوهای شیری می باشد. نظر به پیامدهای منفی بقایای دارویی در شیرو لزوم تامین سلامت مصرف کننده، سنجش دقیق آنتی بیوتیک باقیمانده در شیر طبق حدود مجاز استانداردها، بسیار حایز اهمیت است. هدف از این طرح بررسی میزان باقیمانده جنتامایسین در نمونههای شیر جمعآوریشده در سطح شهرستان ابرکوه یزد به روش الایزا بود. برای این منظور ۸۸ نمونه شامل ۲۹ نمونه شیر خام، ۳۰ نمونه شیر پاستوریزه و ۲۹ نمونه شیر حرارت دیده مورد بررسی قرار گرفت. شیر حرارت دیده، شامل نمونههایی از شیر خام جمعآوری شده بود که در محیط آزمایشگاهی تحت شرایط دمایی ۱۲۱ درجه سلسیوس به مدت ۵ دقیقه تیمار شد. بر اساس نتایج به دست آمده، ۲۳ نمونه معادل ۱۴/۲۶ %از کل نمونههای شیر (شامل ۱۰ نمونه شیر خام،۷ نمونهشیر پاستوریزه و ۶ نمونه شیر حرارت دیده) از نظر بقایای جنتامایسین مثبت ارزیابی شد. در نمونه های مثبت، حداقل و حداکثر غلظت جنتامایسین به ترتیب در دامنه ۲۵/۰ -۵/۰ و ۵ – ۱۰ نانوگرم در میلیلیتر اندازه گیری شد. همچنین میزان جنتامایسین در نمونه های شیر خام، پاستوریزه و حرارت دیده تفاوت معنیداری نداشت (۰۵/۰> p .( بر اساس نتایج پژوهش، لزوم پایش مستمر شیر خام و پاستوریزه برای احراز سلامت شیر و فرآوردههای شیری ضروری میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.