بررسی خواص آنتیاکسیدانی و میزان محتوی فنول و فلاوونویید برگ گیاه تمشک (Rubus fruticosus) به کمک روش ماسیراسیون


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص آنتیاکسیدانی و میزان محتوی فنول و فلاوونویید برگ گیاه تمشک (Rubus fruticosus) به کمک روش ماسیراسیون دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص آنتیاکسیدانی و میزان محتوی فنول و فلاوونویید برگ گیاه تمشک (Rubus fruticosus) به کمک روش ماسیراسیون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص آنتیاکسیدانی و میزان محتوی فنول و فلاوونویید برگ گیاه تمشک (Rubus fruticosus) به کمک روش ماسیراسیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص آنتیاکسیدانی و میزان محتوی فنول و فلاوونویید برگ گیاه تمشک (Rubus fruticosus) به کمک روش ماسیراسیون :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

گیاهان منبع غنی از ترکیبات فنولی هستند که مهمترین آنتیاکسیدانهای طبیعی بشمار میآیند. آنتیاکسیدانها از عوامل اصلی خنثی کننده رادیکالهای آزاد میباشند، که از شیوع بیماریهای مزمن و تخریب بسیاری از مواد غذایی جلوگیری میکنند. این ترکیبات از برگگیاه تمشک نیز قابل استخراج هستند. هدف از این مطالعه، ارزیابی خواص آنتیاکسیدانی و میزان فنول و فلاوونویید تام از برگ گیاهتمشک تحت تاثیر پارامترهای مستقل در فرآیند نظیر زمان استخراج، دمای استخراج و نسبت جامد به حلال با طرح مرکب مرکزی وجهت بهینهسازی محتوی فنلی و فلاوونویید کل عصارهی برگ تمشک، قدرت مهار رادیکال آزاد DPPH و OH در عصارهی برگ تمشکبه روش ماسیراسیون بود. بر این اساس تاثیر پارامتر مستقل مدت زمان استخراج در روش ماسیراسیون به تنهایی بر محتوی ترکیبات فنلیدر سطح ۵ درصد معنیداری را نشان داده بود. علاوه بر این با افزایش دمای استخراج خصوصا در نسبتهای بالاتر جامد به حلال موجب افزایش میزان ترکیبات فنلی و فلاوونویید عصاره میگردد. همچنین ظرفیت آنتیاکسیدانی عصاره استخراجی با اندازهگیری DPPH و OHنشان داد که پارامتر مستقل زمان و دما موجب افزایش میزان ترکیبات DPPH در سطح (۰۱.۰<P (تاثیر معنیداری را نشان میدهد. همچنین قابلیت مهارکنندگی رادیکالهای OH وابسته به غلظت بوده به طوری که با افزایش غلظت جامد به حلال فعالیت مهارکنندگی رادیکالهای OH کاهش مییابد و همچنین با افزایش دما نیز قطبیت حلال کاهش یافته و در نتیجه قدرت حلال برای استخراج ترکیبات غیر قطبی بیشتر میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.