ارزیابی تاثیر دمای آستنیته کردن بر سختیپذیری فولاد کم کربن نیوبیم دار مورداستفاده در فرآیند ترمومکانیکی مارتنزیت


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیر دمای آستنیته کردن بر سختیپذیری فولاد کم کربن نیوبیم دار مورداستفاده در فرآیند ترمومکانیکی مارتنزیت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیر دمای آستنیته کردن بر سختیپذیری فولاد کم کربن نیوبیم دار مورداستفاده در فرآیند ترمومکانیکی مارتنزیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر دمای آستنیته کردن بر سختیپذیری فولاد کم کربن نیوبیم دار مورداستفاده در فرآیند ترمومکانیکی مارتنزیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیر دمای آستنیته کردن بر سختیپذیری فولاد کم کربن نیوبیم دار مورداستفاده در فرآیند ترمومکانیکی مارتنزیت :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

یکی از روشهای تولید فولادهای فوقریز دانه/ نانوساختار، فرآیند ترمومکانیکی مارتنزیت است و دستیابی به ساختار اولیه با حداکثرفاز مارتنزیت در این فرآیند امری ضروری به حساب میآید. هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر دماهای مختلف آستنیته کردن برروی سختیپذیری یک فولاد کم کربن نیوبیم دار و مقایسه سختیپذیری آن با فولاد فاقد نیوبیم است. بدین منظور دو فولاد کم کربن نیوبیم دار و بدون نیوبیم پس از عملیات ریختهگری، همگن سازی و نورد داغ در محدوده دمایی ۹۵۰ تا C1200° به مدت ۶۰دقیقه آستنیته و سپس در محلول آب، یخ و نمک سریع سرد شدند. بررسیهای ریزساختاری با استفاده از میکروسکوپ نوری انجام گرفت و به منظور ارزیابی خواص مکانیکی از آزمون سختی سنجی استفاده شد. نتایج این پژوهش نشان داد افزایش دمای آستنیته کردن باعث انحلال کاربیدهای نیوبیم و در نهایت منجر به افزایش بیشتر سختیپذیری فولاد نیوبیم دار شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.