برآورد مساحت اراضی شالیزاری و تعیین مراحل رشد زراعی برنج با استفاده از سنجنده OLI مطالعه موردی: دشت میاندورود


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برآورد مساحت اراضی شالیزاری و تعیین مراحل رشد زراعی برنج با استفاده از سنجنده OLI مطالعه موردی: دشت میاندورود دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برآورد مساحت اراضی شالیزاری و تعیین مراحل رشد زراعی برنج با استفاده از سنجنده OLI مطالعه موردی: دشت میاندورود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برآورد مساحت اراضی شالیزاری و تعیین مراحل رشد زراعی برنج با استفاده از سنجنده OLI مطالعه موردی: دشت میاندورود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برآورد مساحت اراضی شالیزاری و تعیین مراحل رشد زراعی برنج با استفاده از سنجنده OLI مطالعه موردی: دشت میاندورود :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

داده های ماهواره ای به دلیل داشتن ویژگی هایی مانند چند زمانی بودن و دید وسیع و یکپارچه به منظور گسترش و مدیریت منابع کشاورزی همواره قادر هستند در تامین اطلاعات لازم در جنبه های مختلف جوامع گیاهی از جمله سطح زیر کشت، تاریخ کشت، مراحل رشد گیاهی، تنش های محیطی و غیره نقش مهمی را ایفا کنند در حالی که کسب این اطلاعات در مقیاس وسیع با استفاده از روش های رایج، کاری بسیار وقت گیر و هزینه بر است. برنج گیاهی با سطح زیر کشت حدود ۱۶۰/۵ میلیون هکتار در جهان است که مهمترین گیاه کشورهای آسیایی محسوب شده و غذای اصلی مردم این منطقه را تامین می کند. تحقیق حاضر با هدف تعیین مساحت تحت پوشش شالیزارهای برنج و مراحل رشد زراعی آن در دشت میاندورود انجام شده است. به این منظور تصاویر ماهواره لندست ۸ با قدرت تفکیک مکانی ۳۰ متر در تاریخ های ۲۱ خرداد، ۲۳ مرداد و ۹ مهر سال ۱۳۹۴ انتخاب گردید. جهت پیش پردازش، محاسبه شاخص تفاوت نرمال شده گیاهی و اجرای طبقه بندی نظارت شده نرم افزار ArcMAP 10.2 مورد استفاده قرار گرفت. در گام اول شاخص تفاوت نرمال شده گیاهی برای تصاویر منتخب محاسبه شد و سپس با کمک طبقه بندی نظارت شده سطح زیر کشت برنج محاسبه گردید. سه نقشه در تاریخ های انتخابی سطح زیر کشت برنج را با دقت ۸۶، ۸۵ و ۹۲ درصد محاسبه کردند. در گام بعد به منظور تعیین مراحل رشد زراعی برنج مقادیر شاخص تفاوت نرمال شده گیاهی برای دو مزرعه مورد نظر در سه تاریخ به صورت نمودار رسم شد که با داده های حاصل از برداشت زمینی مطابقت داشت. یافته ها نشان داد شاخص تفاوت نرمال شده گیاهی شاخصی مناسب به منظور تعیین مراحل رشد زراعی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.