حذف آلاینده های جامد محلول در پساب صنایع لبنیات با استفاده از ترکیبات منعقد کننده طبیعی و سنتزی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 حذف آلاینده های جامد محلول در پساب صنایع لبنیات با استفاده از ترکیبات منعقد کننده طبیعی و سنتزی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد حذف آلاینده های جامد محلول در پساب صنایع لبنیات با استفاده از ترکیبات منعقد کننده طبیعی و سنتزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی حذف آلاینده های جامد محلول در پساب صنایع لبنیات با استفاده از ترکیبات منعقد کننده طبیعی و سنتزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن حذف آلاینده های جامد محلول در پساب صنایع لبنیات با استفاده از ترکیبات منعقد کننده طبیعی و سنتزی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

پساب های لبنی غنی از ترکیبات آلی است که با کاهش اکسیژن محلول در آب، اکوسیستم فعال آب را غیرفعال کرده و باعث از بین رفتن موجودات آبزی می گردند. فرمولاسیون ترکیبی بهینه ای از منعقد کننده های پکتین، آلژینات سدیم، سولفات-آلومینیوم و کلرید آهن و دمای لخته سازی به منظور کاهش مواد جامد محلول در آب پنیر تعیین شد. طراحی آزمایش ها با روش آماری کسری از فاکتوریل کامل و نرم افزار Qualitek-4 و تجزیه و تحلیل نتایج با استفاده از روش تاگوچی انجام شد. آب پنیر با ترکیب های متفاوت طراحی شده از چهار ماده منعقدکننده در دماهای مختلف مورد تصفیه قرار گرفت. مواد جامد محلول در هر تیمار قبل و پس از فرایند لخته سازی اندازه گیری گردید. شرایط بهینه با غلظت سولفات آلومینیوم، آلژینات سدیم، کلرید آهن و پکتین به ترتیب برابر با ۵/۱، ۰۴/۰، ۳ و ۶ گرم در لیتر و دمای ۳۵ درجه سانتی گراد حاصل شد. درصد کاهش مورد انتظار در مواد جامد محلول تحت شرایط بهینه، ۸۴۲/۱۴ درصد تخمین زده شده است. موثرترین فاکتور در کاهش بار آلی آب پنیر، تغییرات غلظت پکتین با سهم ۰۶۸/۴۱ درصد بوده است. تغییر در غلظت سولفات آلومینیوم کمترین تاثیرگذاری (۰۶۴/۲ درصد) و تغییرات غلظت آلژینات سدیم نیز اثر ناچیزی در حد ۸ درصد داشته است. تغییرات غلظت کلرید آهن و دمای لخته سازی به ترتیب ۵۲۷/۱۸ و ۳۸/۳۰ درصد در کاهش مواد جامد محلول در آب پنیر موثر بوده اند. استفاده از فرمولاسیون بهینه از منعقدکننده ها در دمای ۳۵ درجه سانتی گراد، مواد جامد محلول در آب پنیر تا حد ۱۵% قابل کاهش می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.