تعیین جهت و ارتفاع مناسب برای نصب تله های زرد چسبنده همراه با فرمون جنسی به منظور شکار مگس میوه زیتون، Bactrocera oleae (Rossi) (Dip.: Tephritidae)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین جهت و ارتفاع مناسب برای نصب تله های زرد چسبنده همراه با فرمون جنسی به منظور شکار مگس میوه زیتون، Bactrocera oleae (Rossi) (Dip.: Tephritidae) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین جهت و ارتفاع مناسب برای نصب تله های زرد چسبنده همراه با فرمون جنسی به منظور شکار مگس میوه زیتون، Bactrocera oleae (Rossi) (Dip.: Tephritidae)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین جهت و ارتفاع مناسب برای نصب تله های زرد چسبنده همراه با فرمون جنسی به منظور شکار مگس میوه زیتون، Bactrocera oleae (Rossi) (Dip.: Tephritidae)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین جهت و ارتفاع مناسب برای نصب تله های زرد چسبنده همراه با فرمون جنسی به منظور شکار مگس میوه زیتون، Bactrocera oleae (Rossi) (Dip.: Tephritidae) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

زیتون با نام علمی (Olea europaea L.) درختی همیشه سبز از خانواده Oleaceae می باشد. مگس میوه ی زیتون، (Bactrocra oleae (Rossi آفت نسبتا جدیدی برای باغ های زیتون کشور می باشد که از سال ۱۳۸۳ وارد کشور گردیده و هم اکنون در استان های گیلان، زنجان و قزوین شیوع داشته و تا میزان ۸۰% خسارت وارد می نماید. به منظور جایگزینی روش های کنترل شیمیایی و جلوگیری از آسیب به محیط زیست، در این پژوهش از تله های زرد چسبنده به همراه فرمون استفاده شد. این پژوهش در سه سال متوالی ۹۴-۱۳۹۲ در یکی از مجموعه باغات زیتون استان گیلان انجام شد. به منظور تعیین بهترین ارتفاع، نصب کارت های رنگی در پنج ارتفاع (۱، ۵/۱، ۲، ۵/۲ و ۳ متر از سطح زمین) در نظر گرفته شد و به منظور تعیین بهترین جهت جغرافیایی نیز چهار جهت (شمال، جنوب، شرق و غرب) و در سه تکرار در نظر گرفته شد. در این باغ ۲۰۰۰ درخت زیتون ۱۰ ساله وجود داشته که ۶۰ درخت به طور تصادفی انتخاب و کارت ها روی آنها نصب شدند. داده های بدست آمده با نر م افزار SAS مورد تجزیه تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که ارتفاعات ۱ و ۳ متری به طور میانگین در طول این سه سال بیشترین تعداد شکار مگس زیتون را داشتند. همچنین با توجه به داده های موجود، در هر سه سال، جهت جنوب دارای بیشترین شکار مگس زیتون بوده و اختلاف معنی داری در هر سه سال با سایر جهت ها داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.