بررسی عملکرد واجزای عملکرد دانه ژنوتیپ ها یپیشرفته گندم نان درمناطق دیم مغان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی عملکرد واجزای عملکرد دانه ژنوتیپ ها یپیشرفته گندم نان درمناطق دیم مغان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی عملکرد واجزای عملکرد دانه ژنوتیپ ها یپیشرفته گندم نان درمناطق دیم مغان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد واجزای عملکرد دانه ژنوتیپ ها یپیشرفته گندم نان درمناطق دیم مغان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی عملکرد واجزای عملکرد دانه ژنوتیپ ها یپیشرفته گندم نان درمناطق دیم مغان :
تعداد صفحات :۱۷
چکیده مقاله:
اصلاح گندم از طریق بهبود سازگاری، برای تقویت پتانسیل و افزایش عملکرد تحت تنگناهای محیطی، اهمیت فوق العاده ای دارد. این تحقیق، برای دستیابی به ژنوتیپ های پر محصولی که بتواند در شرایط متنوع محیطی برتر از راقام موجود باشند، انجام گردید. برای این منطور آزمایشی با تعداد ۲۳ لاین به همراه دو شاهد در ایستگاه تحقیقات دیم مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مغان در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار در سال زراعی ۹۴-۱۳۹۳ اجرا شد نتایج بررسی اجزای عملکرد بین صفات طول بوته، طول سنبله، تعداد پنجه بارور، وزن دانه در سنبله، وزن دانه درکل بوته، وزن کل بوته وعملکرد دانه درسطح احتمال ۱% وصفات تعداد پنجه وتعداد دانه درسنبله درسطح احتمال ۵% اختلاف معنی دارنشان داد. همچنین صفات طول پدانکل، تعداد سنبله و وزن کاه فاقد اختلاف معنی دار بودند. ژنوتیپ ۱۰ بامیانگین ۳۴۵۷ کیلوگرم درهکتار بیشترین عملکرد را دارا بوده و ژنوتیپ ۱۸ با میانگین عملکرد ۱۸۰۴ کیلوگرم در هکتارکمترین عملکرد رانشان می دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.