آزمایشات مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
آزمایشات مواد غذایی دارای ۱۰۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد آزمایشات مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز آزمایشات مواد غذایی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آزمایشات مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن آزمایشات مواد غذایی :
آزمایشات مواد غذایی
روش شناسائی یرسینیا انتروکلی تیکا ۱
در مواد غذائی
– مقدمه
جنس یرسینیا با پذیرفتن نامهای متعددی چون فلاوباکتریوم پسودومولئی، باکتریوم انتروکلی تیکا، پاستور لاپسودوتوبرکلوزیس، پاستور X و ژرم X نهایتا از سال ۱۹۷۴ از خانواده پاستور لاسه جدا و به همراه سه گونه اصلی یرسینیاپستیس، یرسینیا پسودوتوبرکلوزیس و یرسینیا انتروکلی تیکا بطور قطعی در خانواده آنتروباکتریا سه جای گرفت.
این باکتریها از جمله بیماری زاهای مشترک انسان و دام هستند و مهم ترین گونهای که نقش آن در بیماری زایی انسان از سال ۱۹۶۵ به اثبات رسیده است یرسینیا انتروکلی تیکا میباشد، شیر خام، گوشت، سبزیجات و آب میتواند بعنوان منبع آلودگی این باکتری مطرح باشد.
استاندارد روش اندازه گیری نمک در خوراک دام و طیور
۱- هدف
هدف از تدوین این استاندارد تعیین روشهای اندازهگیری نمک ( برحسب کلرورسدیم ) در خوراک دام و طیور میباشد .
۲- دامنه کاربرد
این استاندارد مورد اندازهگیری میزان نمک در خوراک دام و طیور کاربرد دارد .
۳- روش کار
میزان نمک موجود در خوراک دام و طیور را میتوان از طریق روشهای ارائه شده در ذیل اندازهگیری نمود :
ویژگیها و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف صنایع غذایی
۱- هدف و دامنه کاربرد هدف از تدوین این استاندارد ارائه ویژگیها , بسته بندی , نشانه گذاری , نمونه برداری و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف در صنایع غذایی است . ۲- تعریف ۲-۱- اسید فوماریک اسید فوماریک یا ترانس بوتن دیوایک ۱ اسید یا ترانس ۱, ۲ اتیلن دی کربوکسیلیک اسید ۲ یکی از افزودنیهای غذایی است که بعنوان اسیدی کننده و طعم دهنده بکار میرود . فرمول اسید فوماریک C4H4O4 و وزن ملکولی آن ۱۱۶/۰۷ است .
– ویژگیها
۳-۱- ویژگی های ظاهری اسید فوماریک بصورت پودر یا گرانولهای کریستالی به رنگ سفید است . اسید فوماریک بدون بو است . ۳-۲- حلالیت – اسید فوماریک در الکل اتیلیک محلول است . ـ در آب و اتر کمی محلول و در کلروفرم کمتر محلول است . ۳-۳- سایر ویژگیهای اسید فوماریک طبق مندرجات جدول زیر است
آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها وروشهای آزمون
– روشهای آزمون
توجه – در انجام آزمایشها باید از مواد شیمیائی خالص ، همچنین آب مقطر یا آب با خلوص معادل آب مقطر استفاده شود. -۱-۷اندازه گیری فعالیت آنزیمیطبق استانداردهای مربوطه هر یک از آنزیم ها انجام شود. ۵ -۲-۷اندازه گیری فلزات سنگین بر حسب سرب
توجه – در انجام آزمایشها باید از مواد شیمیائی خالص ، همچنین آب مقطر یا آب با خلوص معادل آب مقطر استفاده شود.
-۱-۷اندازه گیری فعالیت آنزیمی
طبق استانداردهای مربوطه هر یک از آنزیم ها انجام شود. ۵
-۲-۷اندازه گیری فلزات سنگین بر حسب سرب
-۱-۲-۷مواد لازم :
-۱-۱-۲-۷محلول ذخیره نیترات سرب
۱۵۹/۸میلی گرم نیترات سرب را در ۱۰۰میلی لیتر آب حاوی یک میلی لیتر اسید نیتریک حل کنید و با آب به حجم ۱۰۰۰میلی لیتر برسانید و مخلوط کنید.این محلول را در ظرف شیشه ای بدون سرب نگهداری کنید.
نوع فایل:word
سایز:۶.۴۲ MB
تعداد صفحه:۹۵
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.