بررسی تاثیرسطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از آنزیم همی سل بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار تجاری لگهورن در دوره دوم ت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیرسطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از آنزیم همی سل بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار تجاری لگهورن در دوره دوم ت دارای ۸۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیرسطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از آنزیم همی سل بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار تجاری لگهورن در دوره دوم ت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز بررسی تاثیرسطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از آنزیم همی سل بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار تجاری لگهورن در دوره دوم ت۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیرسطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از آنزیم همی سل بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار تجاری لگهورن در دوره دوم ت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیرسطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از آنزیم همی سل بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار تجاری لگهورن در دوره دوم ت :
بررسی تاثیرسطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از آنزیم همی سل بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار تجاری لگهورن در دوره دوم ت
در یک آزمایش فاکتوریل ۳×2 با طرح پایه کاملا تصادفی تاثیر سطوح مختلف (۰،۴، و ۸ درصد) کنجاله گوار و آنزیم همیسل (۰و ۰۵/۰ درصد) بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و غلظت برخی از فراسنجههای خونی مرغ های تخمگذار تجاری لگهورن سویه، های لاین W-36 به مدت ۱۲ هفته در دوره دوم تخمگذاری مورد بررسی قرار گرفت. در این آزمایش ۷۲ قطعه مرغ تخمگذار به صورت تصادفی به ۶ تیمار تقسیم شدند. هر تیمار دارای ۴ تکرار و ۳ قطعه مرغ در هر تکرار بود. در طول آزمایش عملکرد مرغ های تخم گذار (مصرف خوراک، میانگین وزن تخم مرغ، میانگین وزن توده تخم مرغ، درصد تولید تخم مرغ، ضریب تبدیل غذایی و تغییرات وزن مرغان تخمگذار)، خصوصیات کیفی تخم مرغ (رنگ زرده، ضخامت پوسته، استحکام پوسته، ارتفاع سفیده، واحد هاو و میزان کلسترول تخم مرغ)، و غلظت برخی از فراسنجههای خونی ( تری گلیسرید، کلسترول، LDL، HDL و VLDL) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این آزمایش نشان داد صفات عملکردی تحت تاثیر کنجاله گوار قرار نگرفت. استفاده از آنزیم همی سل در جیره، باعث بهبود معنی دار مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی گردید (۰۵/۰>p). مصرف خوراک، ضریب تبدیل خوراک، وزن توده تخم مرغ و میانگین وزن تخم مرغ به طور معنی داری تحت تاثیر، اثر متقابل کنجاله گوار و آنزیم قرار گرفت (p<0/05). اثرات کنجاله گوار و آنزیم بر رنگ زرده معنی دار بود (p<0/05). اثر متقابل معنی دار بین سطوح کنجاله گوار و مکمل آنزیمی بر ارتفاع سفیده، واحد هاو، رنگ زرده و کلسترول تخم مرغ مشاهده گردید (p<0/05) تاثیر سطوح مختلف کنجاله گوار و مکمل آنزیمی بر غلظت فراسنجههای خونی معنی دار نبود. نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از سطح ۸ درصد کنجاله گوار با یا بدون افزودن آنزیم همیسل تاثیر منفی بر عملکرد مرغ های تخمگذار نداشت.
واژه های کلیدی: کنجاله گوار، آنزیم همی سل، عملکرد ، فراسنجههای خونی، مرغ تخمگذار
بررسی تاثیرسطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از آنزیم همی سل بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار تجاری لگهورن در دوره دوم ت
فهرست مطالب
چکیده……………………………………………………………………….. الف
فصل اول: مقدمه
۱-۱–مقدمه……………………………………………………. ۲
فصل دوم: کلیات و بررسی منابع
۲-۱– پروتئین ها…………………………………………………………………….. ۶
۲-۲- اهمیت پروتئین در تغذیه طیور…………………………………………………………. ۶
۲-۳- طبقه بندی پروتئین ها…………………………………………………………… ۷
۲-۳-۱- پروتئین های ساده………………………………………………………………. ۷
۲-۳-۱-۱- پروتئین های رشته ای……………………………………….. ۸
۲-۳-۱-۲- پروتئین های کروی…………………………………………………….. ۸
۲-۳-۲- پروتئین های مرکب……………………………………………………………. ۹
۲-۴- کنسانترههای پروتئینی…………………………………………………….. ۱۰
۲-۴-۱- منابع پروتئینهای گیاهی………………………………………………………….. ۱۰
۲-۴-۲- منابع پروتئینهای حیوانی…………………………………………. ۱۱
۲-۵- ارزیابی کیفیت پروتئین…………………………………………… ۱۱
۲-۶- پروتئین و مصرف خوراک………………………………………. ۱۲
۲-۷- پروتئین و تولید تخم مرغ……………………………………….. ۱۲
۲-۸- پروتئین و اندازه تخم مرغ……………………………………………………….. ۱۲
۲-۹- پروتئین و تشکیل تخم مرغ…………………………………… ۱۳
۲-۱۰- ساختمان و ترکیب شیمیائی تخم مرغ………………………………… ۱۴
۲-۱۰-۱- نطفه یا جسم رویان…………………………………. ۱۴
۲-۱۰-۲- زرده………………………………………… ۱۴
۲-۱۰-۳- آلبومین یا سفیده…………………………………. ۱۴
۲-۱۰-۴- غشاء تخممرغ……………………………………………….. ۱۵
۲-۱۰-۵- پوسته آهکی…………………………………………. ۱۵
۲-۱۱- دستگاه تولید مثل مرغ………………………………………………………………….. ۱۵
۲-۱۱-۱- تخمدان………………………………………… ۱۵
۲-۱۱-۲- اویداکت یا مجرای تخم مرغ……………………………………………….. ۱۵
۲-۱۱-۲-۱- اینفاندیبولوم………………………………………………………………….. ۱۵
۲-۱۱-۲-۲-مگنوم…………………………………………………………… ۱۶
۲-۱۱-۲-۳-ایستموس………………………………………………………. ۱۶
۲-۱۱-۲-۴-رحم………………………………………………………….. ۱۶
۲-۱۱-۲-۵- مهبل……………………………………………….. ۱۶
۲-۱۲- گیاه شناسی گوار…………………………………………………….. ۱۷
۲-۱۳- تاریخچه گوار………………………………………. ۱۷
۲-۱۴- خصوصیات گیاه گوار…………………………………………………………………………………………… ۱۷
۲-۱۴-۱- شرایط پرورش گیاه گوار…………………………………………………………………….. ۱۸
۲-۱۵- میزان تولید دانه گوار در جهان…………………………………………………………………….. ۱۹
۲-۱۶- صمغها………………………………………………………………………….. ۱۹
۲-۱۶-۱- صمغ گوار………………………………………………………….. ۲۰
۲-۱۶-۱-۱- تولید صمغ از دانه گوار………………………………………………….. ۲۰
۲-۱۶-۱-۲- اهمیت اقتصادی صمغ گوار…………………………………………………………………… ۲۱
۲-۱۷- کنجاله گوار……………………………………………………………. ۲۲
۲-۱۷-۱- پروتئین کنجاله گوار………………………………………………………….. ۲۲
۲-۱۷-۱-۱-کیفیت پروتئین کنجاله گوار……………………………………………………………………. ۲۳
۲-۱۷-۱-۲- انرژی قابل متابولیسم کنجاله گوار………………………………………………….. ۲۴
۲-۱۷-۱-۳- مواد ضد تغذیهای کنجاله گوار…………………………………………………………. ۲۵
۲-۱۷-۱-۳-۱- بازدارنده تریپسین…………………………………………………………………….. ۲۵
۲-۱۷-۱-۳-۲- ساپونین……………………………………………………………… ۲۶
۲-۱۷-۱-۳-۳- گالاکتومانان…………………………………………………………………… ۲۷
۲-۱۸- نقش پلی ساکاریدهای غیره نشاستهای در تغذیه طیور……………………………………………………………………….. ۲۸
۲-۱۸-۱- کمیت و کیفیت پلی ساکاریدهای غیره نشاستهای در مواد خوراکی…………………………………………….. ۲۸
۲-۱۸-۲- اثرات ضد تغذیهای پلی ساکاریدهای غیره نشاستهای محلول………………………………………………………… ۲۹
۲-۱۹- آنزیمها…………………………………………….. ۳۰
۲-۲۰- نقش آنزیمهای گوارشی در هضم کربوهیدراتها…………………………………………….. ۳۰
۲-۲۱- تاریخچه استفاده از آنزیم در تغذیه طیور……………………………………………… ۳۰
۲-۲۲- استفاده عملی از آنزیمهای خوراکی در جیره های غذایی طیور………………………………………………………… ۳۲
۲-۲۳- آنزیم همی سل…………………………………………… ۳۲
۲-۲۴- فواید استفاده از آنزیم همی سل در تغذیه طیور…………………………………………… ۳۳
۲-۲۴-۱- تاثیر آنزیم همی سل روی بهبود جذب مواد مغذی………………………………………………………………………… ۳۳
۲-۲۴-۲- تاثیر آنزیم همی سل روی بهبود یکنواختی گله……………………………………………………………………………… ۳۳
۲-۲۴-۳- تاثیر آنزیم همی سل روی بهبود وضعیت فیزیولوژیکی بدن و تولید…………………………………………….. ۳۳
۲-۲۴-۴- اهمیت اقتصادی استفاده از آنزیم همی سل در تغذیه طیور…………………………………………………………. ۳۴
۲-۲۴-۵- تاثیر آنزیم همی سل بر بهبود عملکرد گلههای آلوده به کوکسیدیوز و آنتریت……………………………. ۳۵
۲-۲۵- بررسی تحقیقات انجام شده پیرامون استفاده از کنجاله گوار در جیرههای غذایی طیور………………….. ۳۵
۲-۲۶- پژوهشهای انجام شده راجع به استفاده از آنزیم همی سل در جیره های حاوی بتا- مانان……………… ۳۷
فصل سوم: مواد و روشها
۳-۶- مدیریت و مکان آزمایش…………………………………………. ۴۰
۳-۱-۱- مواد آزمایشی………………………………………… ۴۰
۳-۱-۲- محل آزمایش…………………………………… ۴۰
۳-۱-۳-آماده سازی سالن پرورش………………………………………………………… ۴۱
۳-۱-۴- دوره پیش از آزمایش…………………………………………………….. ۴۱
۳-۲- تیمارهای آزمایشی……………………………………………………….. ۴۱
۳-۳- جیره های آزمایشی………………………………………. ۴۲
۳-۴- تعیین ترکیبات شیمیایی کنجاله گوار…………………………………………….. ۴۳
۳-۵- آنزیم مورد استفاده در این تحقیق…………………………………………………………….. ۴۳
۳-۶- میزان فعالیت هر آنزیم در هر کیلوگرم مولتی آنزیم همی سل………………………………. ۴۳
۳-۷- صفات عملکردی…………………………………………….. ۴۴
۳-۷-۱-میانگین خوراک مصرفی………………………………………………………………….. ۴۴
۳-۷-۲-میانگین وزن تخم مرغ………………………………………………………………………….. ۴۴
۳-۷-۳- درصد تولید تخم مرغ……………………………………………………………………………….. ۴۴
۳-۷-۴-میانگین وزن توده تخم مرغ………………………………………………………………………… ۴۴
۳-۷-۵-ضریب تبدیل غذایی……………………………………………………………………………….. ۴۴
۳-۷-۶- میانگین افزایش وزن …………………………………………………………………………………….. ۴۴
۳-۸- نحوه و تعیین فراسنجه های خونی………………………………………………………………………. ۴۵
۳-۹- صفات کیفی تخم مرغ…………………………………………………………………………………. ۴۵
۳-۹-۱- ارتفاع سفیده…………………………………………………………………………………. ۴۵
۳-۹-۲- تعیین ضخامت پوسته………………………………………………………………………… ۴۵
۳-۹-۳-تعیین استحکام پوسته………………………………………………………………………….. ۴۵
۳-۹-۴-شاخص رنگ زرده………………………………………………………………………….. ۴۵
۳-۹-۵- تعیین واحد هاو……………………………………………………………………………….. ۴۵
۳-۹-۶- نحوه و تعیین کلسترول تخم مرغ……………………………………………………….. ۴۶
۳-۱۰- طرح آماری……………………………………………………………………………………. ۴۶
۳-۱۱- مدل آماری………………………………………………………. ۴۶
فصل چهارم: نتایج و بحث
۴-۱- صفات عملکردی………………………………………………………….. ۴۸
۴-۱-۱- خوراک مصرفی………………………………………………………………. ۴۸
۴-۱-۲- درصد تولید تخم مرغ…………………………………………………………….. ۴۹
۴-۱-۳- میانگین وزن تخم مرغ…………………………………………………………………… ۵۰
۴-۱-۴- میانگین وزن توده تخم مرغ…………………………………………………… ۵۰
۴-۱-۵- ضریب تبدیل غذایی………………………………………………………………… ۵۱
۴-۱-۶- افزایش وزن……………………………………………………….. ۵۲
۴-۲- صفات کیفی تخم مرغ………………………………………………. ۵۲
۴-۲-۱- رنگ زرده…………………………………………………………. ۵۲
۴-۲-۲- ارتفاع سفیده…………………………………… ۵۳
۴-۲-۳- واحد هاو……………………………………………………… ۵۳
۴-۲-۴- استحکام پوسته…………………………………………. ۵۴
۴-۲-۵- ضخامت پوسته…………………………………. ۵۴
۴-۲-۶- کلسترول تخم مرغ………………………………………………….. ۵۴
۴-۳- فراسنجه های خونی………………………………………… ۵۵
نتیجه گیری کلی………………………………………………………………. ۵۷
پیشنهادات………………………………………………… ۵۷
جداول……………………………………………….. ۵۸
بررسی تاثیرسطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از آنزیم همی سل بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار تجاری لگهورن در دوره دوم ت
فهرست منابع…………………………………………………………………. ۶۱
بررسی تاثیرسطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از آنزیم همی سل بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار تجاری لگهورن در دوره دوم ت
فهرست جداول
جدول ۲-۱- طبقه بندی تغذیهای آسیدهای آمینه ………………………………………………. ۷
جدول ۲- ۲- ترکیب شیمیای قسمت های مختلف دانه گوار…………………………………………………… ۱۸
جدول ۲- ۳- ترکیبات و ارزش غذایی کنجاله گوار و دانه گوار…………………………………………………. ۲۳
جدول ۲- ۴- ارزش غذایی پروتئین بعضی از منابع پروتئینی……………………………………………………….. ۲۴
جدول ۲- ۵- مقادیر انرژی قابل متابولیسم ظاهری تصحیح شده برای ازت برای فرآوردههای فرعی گوار……………. ۲۵
جدول ۲- ۶- فعالیت آنتیتریپسین درنمونههای گوار و سویا………………………………………. ۲۶
جدول ۲- ۷- توان پایه (ارزش ماتریکسی) هر کیلوگرم همی سل جهت تنظیم جیرهای غذایی با حداقل قیمت ۳۵
جدول ۳- ۱- اقلام خوراکی و ترکیبات شمیایی جیرههای آزمایشی………………………………… ۴۲
جدول ۳- ۲- ترکیب شیمیایی کنجاله گوارتعیین شده در آزمایشگاه……………………………. ۴۳
جدول ۳- ۳- مقادیر آنزیمهای موجود در مولتی آنزیم همی سل……………………………………………. ۴۳
جدول ۴- ۱- مقایسه میانگین سطوح اثرات اصلی و اثرات متقابل کنجاله گوار و مکمل آنزیمی بر صفات عملکردی مرغ های تخمگذار……………………………………………………………. ۵۸
جدول ۴- ۲- مقایسه میانگین سطوح اثرات اصلی و اثرات متقابل کنجاله گوار و مکمل آنزیمی برخصوصیات کیفی تخم مرغ ۵۹
جدول ۴- ۳- مقایسه میانگین سطوح اثرات اصلی و اثرات متقابل کنجاله گوار و مکمل آنزیمی بر فراسنجههای خونی در پایان آزمایش……………………. ۶۰
بررسی تاثیرسطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از آنزیم همی سل بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار تجاری لگهورن در دوره دوم ت
فهرست شکل ها
شکل ۲- ۱- اجزاء پروتئین تخم مرغ…………………………………….. ۱۳
شکل ۲- ۲- بخش های مختلف تخممرغ………………………………….. ۱۴
شکل ۲- ۳- تخمدان و اویداکت……………………………. ۱۶
شکل ۲- ۴- میزان تولید دانه گوار در جهان……………………………………. ۱۹
شکل ۲- ۵- ساختار شیمیای صمغ گوار……………………………………. ۲۰
شکل ۲- ۶- فرآوری دانه گوار به منظور تولید صمغ و فرآورده های حاصله…………………… ۲۱
شکل ۲- ۷- ساختار شیمیایی ساپونین………………………….. ۲۷
شکل ۲- ۸- نحوه هیدرولیز گالاکتومانان توسط آنزیم همی سل………………………….. ۳۳
شکل ۲- ۹- نمای کلی از نحوه عمل آنزیم همی سل بر بهبود عملکرد مرغ های تخمگذار……………….. ۳۴
شکل ۳- ۱- سالن و واحدهای آزمایشی (قفسها)…………………………………………………. ۴۰
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.