پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس دارای ۵۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس :
پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس
جدول نتایج چکیده طرح
ردیف |
موضوعات |
۱-۱ |
مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : ۲۷۰۰ تن در سال انواع سوسیس و کالباس |
۲-۱ |
فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندی میگردد. |
۳-۱ |
شرایط عملیاتی : تعداد روز کاری : ۲۷۰ روز تعداد شیفت : یک شیفت ساعت کارکرد روزانه : ۸ ساعت درصد تامین مواد اولیه داخلی : ۹۵% خارجی : ۵% |
۴-۱ |
تعداد کارکنان : مدیریت : ۱ نفر مهندس : ۲ نفر پرسنل تولیدی : ۲۰ نفر تکنیسین : ۲نفر پرسنل اداری: ۵ نفر کل پرسنل واحد: ۳۰ نفر |
۵-۱ |
تاسیسات زیر بنائی : توان برق : ۸/۲۴۰ کیلو وات مقدار آب مصرفی روزانه : ۱۶ M3 سوخت مصرفی روزانه : |
۶-۱ |
دستگاهها و تجهیزات خط تولید بخش تامین داخلی : ۲۲۳۰۷۲۵ ریال بخش تامین ارزی : __ دلار |
۷-۱ |
زمین و ساختمانها : مساحت زمین : ۲۸۰۰ سطح زیر بنا : ۱۰۲۲ سالن تولید : ۷۷۰ انبارها : خدماتی : ۲۵۲ |
۸-۱ |
سرمایه گذاری : دارائیهای ثابت : ۵۰۳۷۳۶۳ سرمایه در گردش : ۹۱۵۰۱۳ کل سرمایه گذاری : ۵۹۵۲۳۷۶ سرمایه گذاری مجری : ۲۳۷۴۰۳۸ وام بلند مدت : ۳۸۰۰۰۰۰ هزینه کارمزد: ۱۴% |
۹-۱ |
قیمت تمام شده : ۴۵۴۵۴۷۶۰ کل هزینه های ثابت تولید : ۱۲۳۸۵۰۷ کل هزینه های متغیر تولید: ۴۴۰۵۶۲۵۱ قیمت تمام شده واحد هر یک از محصولات : |
۱۰-۱ |
قیمت عمده فروشی: |
۱۱-۱ |
شاخص های اقتصادی : سود ویژه در ظرفیت نهائی : ۳۸۲۰۲۴۰ ارزش افزوده : ۷۸۷۶۳۴۷ نقطه سربه سر تولید: ۱۵% سهم منابع داخلی : __ دوره برگشت سرمایه : ماه چهارم سال دوم سرمایه گذاری سرانه : ۱۹۸۴۱۲ |
مقدمه
مقوله غذا و تغذیه فرآیند ضروری برای حفظ و ادامه حیات می باشد و تنها تعداد معدودی از مواد غذائی از جمله گوشت خاصیت رفع گرسنگی را دارد وفرآورده های گوشتی از جمله سوسیس ها و کالباسهایی نیز که از انواع گوشت هستند منابع غذائی لذیذی بشمار می آیند که ضمن اینکه هر انسانی را از گرسنگی نجات میدهد باعث رشد جسمی و مغزی نیز میگردد چرا که مقدار پروتئین های حیوانی اسیدهای آمینه ضروری ومناسب درآنها به اندازه کافی بالا میباشد و میتواند منبع غذائی خوبی در رژیم غذائی یک فرد باشد از طرفی با توجه به روند صنعتی شدن جامعه و افزایش تمایل افراد به استفاده از غذاهای نیمه آماده یا به اصطلاح فست فود به دلیل وقت کم مصرف این نوع فرآورده های گوشتی نیز روزبه روزبیشتر می شود و توجه به آمار مصرف خیلی کم در ایران که سرانه مصرف با وجود ۲۵۰ کارخانه فعال و تولید حدود ۴۰۰ هزار تن در سال به مقدار ۴ کیلو در سال میباشد که در مقایسه با کشورهای اروپائی بسیار پائین میباشدمیزان مصرف در کشورهای اروپائی سرانه ۶۴ کیلو میباشد با نظری به تاریخچه صنعت تولید سوسیس و کالباس درایران و روند صعودی آمار تولید کنندگان و بالطبع روند صعودی مصرف این کالا بیشتر به این قضیه واقف میشویم .از سال ۱۳۱۰ در سطح کارگاهی و ابتدائی اولین واحد های تولید کننده این کالا شروع بکار نمودند و سپس واحد های دیگری در گیلان و کرج تاسیس شد .
پروژه کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس
فهرست مطالب:
فصل اول
جدول نتایج چکیده طرح ۳
فصل دوم
کلیات در راستای شناسائی محصول و ۶
مقدمه
۱-۲ تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و ۷ ۲-۲ چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای ۱۰
۳-۲ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش ۱۱
فصل سوم
بررسی و برآوردهای فنی ۱۲
۱-۳ ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه ۱۲
۲-۳ تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید ۱۲
۳-۳ مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد ۱۷
۴-۳ بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت ۲۰
۵-۳ تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد ۲۵
۶-۳ ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی منابع تامین و … ۲۶
۷-۳ بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید ۳۳
۸-۳ تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی ۳۷
۹-۳ تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی ۴۰
۱۰-۳ محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و … ۴۱
فصل چهارم
بررسی های مالی و اقتصادی ۴۳
۱-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد ۴۴
۲-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد ۴۶
۳-۴ برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری ۵۰
۴-۴ هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی ۵۳
۵-۴ برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید ۵۴
۶-۴ محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار ۵۶
۷-۴ تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و … ۵۶
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.