صنایع غذایی شیر


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 صنایع غذایی شیر دارای ۱۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد صنایع غذایی شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز صنایع غذایی شیر۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی صنایع غذایی شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن صنایع غذایی شیر :

صنایع غذایی شیر

شتر نمادی از بقای زندگی انسان در صحراها می باشد که با تاریخ تمدن چادرنشینی در منطقه گرم و خشک نیمکره شمالی گره خورده است. شتر یکی از عوامل مهم فرهنگ و کشاورزی این نواحی می باشد. شتر به منظورهای مختلفی استفاده می شود

از جمله بعنوان باربری و حمل ونقل اجناس و انسان ها و همچنین تولید شیر استفاده می شود. شیر اغلب تنها منبع تغذیه برای صاحبانش است شتر از نظر جهانی نیز بسیار ارزشمند است. نقش اصلی شتر مستقیماً مربوط به سازگاری و با شرایط بسیار سخت می باشد. این حیوان می تواند در مناطقی که دیگر حیوانات اهلی نمی توانند زندگی کنند پرورش می یابند. این قابلیت ویژه در نتیجه ویژگیهای آناتومی و فیزیولوژی بدنی این حیوان است.

در سال ۱۹۸۵ ، جمعیت شتر دنیا حدود ۵/۱۶ میلیون یا بیش از ۸۰ درصد آنها در گله های آفریقا تخمین زده شد. سومالی و سودان دارای بیشترین جمعیت بودند و ۷۰ درصد از گله های آفریقا در این مناطق بوده است. در آسیا حدود ۷۰ درصد از آنها در شبه قاره هند گسترده شده اند.

محصول شیر براساس نوع چریدن، مراحل شیردهی، غذادادن و شرایط کنتر ل شده فرق می کند. طول مدت شیردهی از ۹ تا ۱۸ ماه متغیر می باشد در مقایسه با شیر گاو شیر شتر خیلی آرام تر ترش شده و بدون یخچال هم مدتی قابل نگهداری است. لازم به ذکر است که از گوشت، پشم، و چرم این حیوان نیز استفاده وسیعی می شود.

صنایع غذایی شیر
فهرست مطالب:

۱- چکیده مطالب

۲- مقدمه

۳- شیر و اهمیت آن

۴- تولید شیر

۵- شیر شتر

۶- ترکیبات کلی شیر

۷- اجزای سازنده اصلی شیر

– پروتئین

– چربی

– لاکتوز

– ویتامین ها و نمک های معدنی

۸- انعقاد حرارتی شیر شتر

– بحث و نتیجه گیری

۹- ویژگی های پروتئین های آب پنیر شیر شتر و آنخور

– خلاصه

– ابزار و روش ها

– آماده سازی Pro های آب پنیر

– کروماتوگرافی سریع مایع پروتئین

-الکتروفوز

– نتیجه و بحث

۱۰- تأثیر عملیات حرارتی به پروتئینهای آب پنیر از شیر شتر

– ابزار و روشها

– توزیع نیتروژنی

– بحث و نتایج

۱۱- پنیر

– تهیه پنیراز شیر شتر

– تهیه و استفاده از محیط کشت لاکتیک

– افزودن کپک های عمل آمده پنیر

-دو روش برای تلقیع اسپور قارچ

۱۲- مراحل پرورش و تهیه پنیر

– لخته شدن

– خشک شدن

– بعمل آوردن

۱۳- تکنولوژی تولید انواع پنیر اصلی( پنیر روستایی، پنیر تازه)

– لخته شدن

– خشک کردن

۱۴- تکنولوژی ساخت پنیر نرم

– لخته شدن

– خشک شدن

– بعمل آوردن

– ۳ طبقه بندی پنیر نرم

۱۵- تکنولوژی ساخت پنیرسخت و نیمه پخته

-لخته شدن

– خشک شدن

– بعمل آوردن

۱۶- تولید پنیر DOMIATI

– روش ها و مواد

– تولید پنیر

– آنالیز شیمیایی

– بازده میزان پنیر حاصل

– ارزیابی حسی

۱۷- تولید و توصیف کره شیر شتر

– نمونه های شیر

– کشت آغازگر

– جداسازی کره و کره گیری

– بررسی کره

– کروماتوگرافی اسیدچرب

– سانتریفوژ کردن و کره گیری

– ثبات کره

– تحلیل اسیدچرب

– خلاصه تکنولوژی تولید کره

– نتیجه و بحث

۱۸- مشکلات و دیگر لذایذ شیر

– مشکلات شیر

– کمل برت

– ودکا شتر

– بتنی شتر

– گوشت با کلسترول پائی

– روغن شتر و لوازم آرایش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.