پروژه کارآفرینی مرغداری (پرورش مرغ تخم گذار)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پروژه کارآفرینی مرغداری (پرورش مرغ تخم گذار) دارای ۵۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه کارآفرینی مرغداری (پرورش مرغ تخم گذار)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پروژه کارآفرینی مرغداری (پرورش مرغ تخم گذار)۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی مرغداری (پرورش مرغ تخم گذار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه کارآفرینی مرغداری (پرورش مرغ تخم گذار) :

پروژه کارآفرینی مرغداری (پرورش مرغ تخم گذار)

پروژه کارآفرینی مرغداری (پرورش مرغ تخم گذار)
فهرست:

خلاصه طرح :……………………………………………………………………………………………………………. ۴

فصل اول…………………………………………………………………………………………………………………. ۵

معرفی طرح……………………………………………………………………………………………………………… ۵

۱-۲-مشخصات محصول……………………………………………………………………………………………….. ۶

۱-۱-۲- نام و کاربرد محصول:…………………………………………………………………………………………. ۶

۲-۱-۲-مشخصات فنی محصول……………………………………………………………………………………….. ۶

۳-۱-۲-معرفی روشهای تولید………………………………………………………………………………………….. ۶

۴-۱-۲-تشریح مختصر فرایند………………………………………………………………………………………….. ۶

فصل دوم…………………………………………………………………………………………………………………. ۷

تعیین ظرفیت…………………………………………………………………………………………………………….. ۷

۲-۲-تعیین ظرفیت تولید……………………………………………………………………………………………….. ۸

۲-۳-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی……………………………………………………………… ۸

۲-۴-معرفی دستگاه ها و تجهیزات تولید………………………………………………………………………………. ۹

۲-۵-معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی…………………………………………………………………………….. ۹

فصل سوم………………………………………………………………………………………………………………. ۱۰

معرفی نیروی انسانی…………………………………………………………………………………………………… ۱۰

معرفی نیروی انسانی…………………………………………………………………………………………………… ۱۱

۱-۳-برآورد پرسنل تولیدی…………………………………………………………………………………………… ۱۱

۲-۳-پرسنل اداری و خدمات…………………………………………………………………………………………. ۱۱

فصل چهارم……………………………………………………………………………………………………………. ۱۲

هزینه ها………………………………………………………………………………………………………………… ۱۲

معرفی هزینه ها………………………………………………………………………………………………………… ۱۳

برآورد هزینه استهلاک…………………………………………………………………………………………………. ۱۴

زمین محل اجرای طرح :………………………………………………………………………………………………. ۱۵

محوطه سازی :…………………………………………………………………………………………………………. ۱۵

ساختمانها :…………………………………………………………………………………………………………….. ۱۶

میزان سرمایه گذاری :…………………………………………………………………………………………………. ۱۶

محاسبه هزینه ها :……………………………………………………………………………………………………… ۱۷

محاسبه سود و زیان ویژه ( ارقام به میلیون ریال )…………………………………………………………………… ۱۸

تاسیسات مورد نیاز :…………………………………………………………………………………………………… ۲۰

وسایل نقلیه :…………………………………………………………………………………………………………… ۲۱

تاسیسات اداری :………………………………………………………………………………………………………. ۲۱

هزینه های قبل از بهره برداری :………………………………………………………………………………………. ۲۲

هزینه های جاری :……………………………………………………………………………………………………… ۲۲

هزینه استهلاک :……………………………………………………………………………………………………….. ۲۳

هزینه سوخت و انرژی :……………………………………………………………………………………………….. ۲۳

جمع هزینه های جاری طرح :…………………………………………………………………………………………. ۲۴

فصل پنجم……………………………………………………………………………………………………………… ۲۵

شرح فرایند و اطلاعات فنی مورد نیاز………………………………………………………………………………… ۲۵

تاریخچه پرورش مرغ :…………………………………………………………………………………………………. ۲۶

تاریخچه پرورش مرغ در ایران………………………………………………………………………………………… ۲۸

روش های گرمایشی……………………………………………………………………………………………………. ۳۰

مزایای دستگاه های گرم کننده تابشی در مرغداری ها……………………………………………………………….. ۳۱

نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی……………………………………………………………. ۳۲

چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود: ۳۲

کیفیت پوسته (shell Quality)……………………………………………………………………………………… 33

روشهای ضد عفونی تخم مرغ قابل جوجه کشی……………………………………………………………………… ۳۴

نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی……………………………………………………………. ۳۵

چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود: ۳۵

۱- پوسته اصلی تخم مرغ (shell) :…………………………………………………………………………………. 35

۲- کوتیکول(cuticle) :……………………………………………………………………………………………… 36

۳- غشاهای پوسته (shell membranes) :……………………………………………………………………….. 36

۴- PH بالای آلبومین:……………………………………………………………………………………………….. ۳۶

۵- آنزیمهای ضد میکروب:…………………………………………………………………………………………… ۳۶

اهمیت آب در صنعت مرغداری………………………………………………………………………………………. ۳۷

باکتری درحد قابل قبول……………………………………………………………………………………………….. ۳۸

ساختار بیوشیمیایی پوسته و سفیده تخم مرغ…………………………………………………………………………. ۳۹

ساختمان شیمیایی تخم مرغ :………………………………………………………………………………………….. ۳۹

خواص بیوشیمیایی سفیده :………………………………………………………………………………………….. ۴۱

اوآلبومین (Ovalbumin ) :…………………………………………………………………………………………. 41

کونالبومین ( Conalbumin ) :……………………………………………………………………………………… 42

اووموکوئید ( Ovomucoid ) :…………………………………………………………………………………….. 43

فصل ششم……………………………………………………………………………………………………………… ۴۴

چکیده مطالعات فنی ، مالی و اقتصادی………………………………………………………………………………. ۴۴

جدول (۱-۱) جمع بندی مشخصات اصلی طرح تولید………………………………………………………………. ۴۵

نتیجه گیری :…………………………………………………………………………………………………………… ۴۷

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی پرورش مرغ تخم گذار پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

۱-۲-مشخصات محصول

۱-۱-۲- نام و کاربرد محصول:

ایجاد و راه اندازی فضای برای پرورش و تولید و تکثیر مرغ تخم گذار

۲-۱-۲-مشخصات فنی محصول

تخم مرغ یکی از کالاهای اساسی مردم در کشور ما است ، تخم مرغ یکی از کالاهایی است که در سبد روزانه مردم قرار دارد .

۳-۱-۲-معرفی روشهای تولید

روش خودکار

۴-۱-۲-تشریح مختصر فرایند

تولید تخم مرغ

۲-تعیین ظرفیت تولید

ردیف

نام محصول

ظرفیت تولید سالانه

ظرفیت تولید ماهانه

ظرفیت تولید روزانه

۱

۲

تخم مرغ

۱۶۰۰۰۰ کیلو

۱۵۰۰۰ کیلو

۵۰۰ کیلو

۲-۳-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی

ردیف

نام ماده اولیه/ قطعات خریدنی

مشخصات فنی

مورد مصرف در محصول

میزان مصرف

در محصول

مصرف سالیانه

منبع تامین

مقدار

واحد

داخلی

خارجی

۱

سیستم خودکار جوجه کشی

Xg – Xenon

جوجه کشی

*

۲

سیستم گرم نگهدار

Ra32i

جهت گرم نگهداری تخم ها استفاده میشود

۳

*

۳

سیستم تخلیه اتوماتیک

۳

*

۴

سیستم برودتی و حرارتی

۶

*

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.