پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده دارای ۵۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده :

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده در ۴۸ صفحه ورد قابل ویرایش

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید نمک تصفیه شده پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

مقدمه :

نمک صعام یکی از مواد ضروری در رژیم غذایی و مهمترین ماده الکترولیت موجود در مایعات سلولی و خارج سلولی است . افزایش روزافزون و گستردگی کاربردهای آن سبب شده تا از آن به عنوان ماده ای با ۱۴۰۰۰ کاربرد یاد شود .

عمومی ترین گرید نمک مورد مصرف در ایران نوع خوراکی آن بوده که خود به سه دسته عمده از لحاظ درجه خلوص تحت عناوین نمک صنایع غذایی ، نمک سفره و نمک آشپزخانه تقسیم می شود . نمک طعام به صورت کریستال های سفید مکعبی شکل یا دانه های ریز (گرانول) و یا پودری شکل است . هنگامی که دارای کریستال های بزرگ باشد بیرنگ ، شفاف یا سفید است . بررسی ساختمان بلورین اصلاح نمک بوسیله اشعه ایکس ثابت کرده است که این املاح در حالت جامد بصورت یون ، دارای ساختمان مکعبی شکل با وضعیت هشت وجهی هستند . بلورهای نمک طعام دارای نقطه ذوب و نقطه جوش بالایی بوده و نمک طعام مذاب دارای خاصیت هدایت الکتریکی زیادی است . به همین دلیل در حلال هایی که ثابت دی الکتریک بالایی دارند مانند آب کاملاً قابل تفکیک است .

علاوه بر مصارف خوراکی ، نمک عامل حجیم کننده برای پاک کننده های سنتزی و استاندارد کننده های رنگ ها می باشد . در سرم سازی ، حمام های نمک و پرکننده های قرص ها و تهیه آنزیم نیز کاربرد دارد .

به عنوان علف کش ، قارچ کش و ضد باکتری و میکروب نیز مصرف می شود . از اینرو نقش محافظت کنندگی خاصی در صنایع غذایی دارد . علاوه بر این ها برای سخت گیری و عمل احیا رزین های تبادل یونی نیز استفاده می شود .

نمک ید دار نوع دیگری از نمک طعام است که با ترکیباتی از جمله ید پتاسیم ، کربنات منیزیم و تیوسولفات سدیم غنی شده است . به طور کلی افزودن ترکیباتی مانند ید به نمک به پیشنهاد سازمان بهداشت و خواربار جهانی و به منظور جلوگیری از بیماری هایی مانند گواتر انجام شده است .

۱ – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید نمک تصفیه شده

محل اجرا :

۱ – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

۱ – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح ۴۰ نفر میباشد .

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده
فهرست مطالب:

خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۳

فصل اول – کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………… ۵

۱- ۱ مقدمه :………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۶

۱ – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :…………………………………………………………………………………………………… ۷

محل اجرا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۷

۱ – 3 – مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………… ۷

۱ – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :…………………………………………………………………………………………………….. ۷

مجوز های قانونی :………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۸

مراحل صدور جواز تاسیس :……………………………………………………………………………………………………………………. ۸

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس…………………………………….. ۹

۱- اشخاص حقیقی………………………………………………………………………………………………………………………………. ۹

۲- اشخاص حقوقی………………………………………………………………………………………………………………………………. ۹

مدارک مورد نیاز:…………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۹

اصلاحیه جواز تاسیس :…………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۰

تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۱

صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………………. ۱۱

مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. ۱۱

فصل دوم – روش انجام کار………………………………………………………………………………………………………. ۱۳

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :………………………………………….. ۱۴

بازدید از کارخانه تولید نمک تصفیه شده…………………………………………………………………………………………………. ۱۴

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :………………………………………………………………………………. ۱۴

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :……………………………………………………………… ۱۵

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :……………………………………………………….. ۱۶

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )………………………………………………………………………… ۱۶

فصل سوم – امور مالی طرح………………………………………………………………………………………………………. ۱۷

جدول ۱ نمونه ترکیب شیمیایی نمک طعام…………………………………………………………………………………………….. ۱۸

جدول ۲ ویژگی های شیمیایی و فیزیکی نمک خوراکی……………………………………………………………………………. ۱۸

جدول ۳ بیشینه مقدار مجاز آلاینده ها…………………………………………………………………………………………………….. ۱۹

جدول ۴ افزودنی های مجاز در تولید نمک خوراکی………………………………………………………………………………… ۱۹

شکل ۱ سهم کشورهای برتر تولید کننده نمک در جهان در سال ۲۰۰۱…………………………………………………….. ۲۰

شکل ۲ میزان نمک تولید شده در ایران در سال های (۱۹۹۷- ۲۰۰۳)…………………………………………………….. ۲۰

جدول ۵ جمعیت تخمین زده شده و مصرف نمک در غذا در نواحی مختلف جهان در سال ۱۹۹۶…………….. ۲۱

جدول ۶ مصرف تخین زده شده نمک خوراکی در جهان طی سال های ۱۹۷۸ تا ۱۹۹۶ بر حسب هزار تن…. ۲۱

جدول ۷ نمک مصرف شده بوسیله صنایع غذایی آمریکا در سال های ۱۹۹۵ و ۲۰۰۰ و ۲۰۰۱ و ۲۰۰۲ (هزار تن) ۲۲

جدول ۸ واحدهای تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا پایان سال ۱۳۸۵…………………………….. ۲۲

جدول ۹ واحدهای در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از ۴۰ %……………………………………………………… ۲۳

جدول ۱۰ بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال ۱۳۸۵…………………………………….. ۲۴

واردات سال ۱۳۷۹………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۴

واردات سال ۱۳۸۰………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۴

واردات سال ۱۳۸۱………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۵

واردات سال ۱۳۸۲………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۵

واردات سال ۱۳۸۳………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۶

نمودار روند واردات نمک از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۳………………………………………………………………………………….. ۲۶

جدول ۱۱ میزان تولید نمک در کشور بین سال های ۱۳۸۵ – ۱۳۷۹……………………………………………………….. ۲۷

نمودار روند تولید نمک در کشور بین سال های ۱۳۸۵ تا ۱۳۷۹………………………………………………………………. ۲۷

جدول ۱۲ میزان مصرف نمک در کشور بین سال های ۱۳۸۵ – ۱۳۷۹…………………………………………………….. ۲۸

نمودار روند مصرف نمک در کشور بین سال های ۱۳۸۵ – ۱۳۷۹…………………………………………………………… ۲۸

صادرات سال ۱۳۷۹……………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۹

صادرات سال ۱۳۸۰……………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۰

صادرات سال ۱۳۸۱……………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۱

نمودار روند صادرات نمک از سال ۱۳۷۹ – 1385………………………………………………………………………………… 33

نمودار روند نیاز به محصول تا سال ۱۳۸۹……………………………………………………………………………………………… ۳۳

نمودار شماتیک گردش مواد در روش انحلال………………………………………………………………………………………….. ۳۴

جدول ۱۳ لیست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز………………………………………………………………………………… ۳۵

جدول ۱۴ برآورد هزینه تامین ماشین الات و تجهیزات خط تولید…………………………………………………………….. ۳۶

جدول ۱۵ محاسبه مساحت مورد نیاز طرح…………………………………………………………………………………………….. ۳۷

جدول ۱۶ برآورد مساحت بخش های محوطه سازی……………………………………………………………………………….. ۳۸

جدول ۱۷ هزینه زمین ، ساختمان و محوطه سازی…………………………………………………………………………………… ۳۸

جدول ۱۸ هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی………………………………………………………………………………………… ۳۹

جدول ۱۹ برآورد هزینه وسائل حمل و نقل…………………………………………………………………………………………….. ۴۰

جدول ۲۰ برآورد هزینه های قبل از بهره برداری…………………………………………………………………………………….. ۴۰

جدول ۲۱ جمع بندی و برآورد سرمایه ثابت…………………………………………………………………………………………… ۴۱

جدول ۲۲ محاسبه میزان مواد اولیه مصرفی جهت تولید سالیانه ۱۲۰۰۰ تن نمک طعام……………………………… ۴۱

جدول ۲۳ برنامه تولید سالیانه………………………………………………………………………………………………………………… ۴۲

جدول ۲۴ برآورد هزینه تامین مواد اولیه مصرفی…………………………………………………………………………………….. ۴۲

جدول ۲۵ تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح………………………………………………………………………………………… ۴۳

جدول ۲۶ برآورد برق مصرفی واحد……………………………………………………………………………………………………… ۴۳

جدول ۲۷ میزان آب مصرفی (روزانه)……………………………………………………………………………………………………. ۴۴

جدول ۲۸ تاسیسات مورد نیاز……………………………………………………………………………………………………………….. ۴۴

جدول ۲۹ برآورد هزینه انواع انرژی……………………………………………………………………………………………………….. ۴۵

فصل چهارم – جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………….. ۴۶

نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. ۴۷

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.