پروژه کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی دارای ۴۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز پروژه کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پروژه کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی :
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی در ۳۵ صفحه ورد قابل ویرایش
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی تولید اسانس های گیاهی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
۱- ۱ مقدمه :
بزرگترین معجزه گل ها و گیاهان و میوه های متنوع دارویی این است که چنانچه مطابق دستور پزشک مصرف شوند ، هیچگونه عواض جانبی نداشته و به دنبال درمان یک بیماری باعث بیماری دیگری نمی شود و به همین دلیل باید از انهدام کامل گیاهان دارویی پیشگبری شود .
در صورتیکه این طرح به مرحله اجرا برسد اسانس های طبیعی ، جوهر اصلی گیاه و طبیعت در اختیار مردم گذاشته می شود که با این کار بهترین راه استفاده سریع ، موثر و اقتصادی از گیاه معطر و در قلمرو دارویی ، غذایی ، بهداشتی و آرایشی صورت می پذیرد و در عین حال مردم را از مصرف مواد شیمیایی مشابه و مضر بی نیاز می کند .
گیاه شناسان معتقدند که روغن های فرار یا اسانس ها مواد زائد گیاهی هستند که خواص بیولوژیکی ندارند ، بعضی دیگر معتقدند که روغن های فرار گیاه ، باعث جذب حشرات مفید بر روی گیاه گردیده و این رهگذر کمک بزرگی به عمل گرده افشانی می نماید .
اسانس ها یا روغن های اساسی (Essential Oil) ترکیبات روغنی فرار هستند که از بخش های کختلف گیاهان معطر مانند برگ ، پوست ، گل ، میوه ، دانه و ریشه گرفته می شوند .
از نظر شیمیایی اغلب این مواد هیدروکربورهای نوع ترپنی هستند و قابلیت صابونی شدن ندارند . برخی از آنها حاوی یک ماده خالص هستند مانند روغن کاج (Winter green) که حاوی ماده خالص متیل سالیسیلات است و در ساخت پمادهای مسکن درد استفاده می شود ولی برخی مخلوط چند ماده هستند مانند روغن ترپنتین (پنتن و دی پنتن) . گاهی اسانس ها حاوی یک ماده رزینی در یک حلال هستند که به آنها الئورزین (Oleoresins) یا بالزام (Balsams) می گویند . از نظر شکل ظاهری ، اسانس ها ماده ای تقریباً بی رنگ و دارای بوی قوی بوده که در تماس با هوا کدر می شوند . چگالی اغلب آنها بین ۱/۱ – 0.85 می باشد .
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی
فهرست مطالب:
خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۳
فصل اول – کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………… ۴
۱- ۱ مقدمه :………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۵
۱ – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :…………………………………………………………………………………………………… ۷
محل اجرا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۷
۱ – 3 – مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………… ۷
۱ – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :…………………………………………………………………………………………………….. ۷
مجوز های قانونی :………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۸
مراحل صدور جواز تاسیس :……………………………………………………………………………………………………………………. ۸
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس…………………………………….. ۸
۱- اشخاص حقیقی………………………………………………………………………………………………………………………………. ۸
۲- اشخاص حقوقی………………………………………………………………………………………………………………………………. ۹
مدارک مورد نیاز:…………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۹
اصلاحیه جواز تاسیس :…………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۰
تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۰
صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………………. ۱۰
مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. ۱۱
فصل دوم – روش انجام کار…………………………………………………………………………………………………….. ۱۲
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :………………………………………….. ۱۳
بازدید از کارخانه تولید اسانس های گیاهی………………………………………………………………………………………………. ۱۳
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :………………………………………………………………………………. ۱۳
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :……………………………………………………………… ۱۴
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :………………………. ۱۵
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )………………………………………………………………………… ۱۵
فصل سوم – امور مالی طرح……………………………………………………………………………………………………… ۱۶
جدول ۱ اسامی و کد آیسیک محصولات این طرح…………………………………………………………………………………… ۱۷
جدول ۲ انواع اسانس (تولید سالانه بیش از ۱۰۰۰ تن) – سال ۲۰۰۴………………………………………………………. ۱۷
نمودار ۱ انواع اسانس (تولید سالانه بیش از ۱۰۰۰ تن) – سال ۲۰۰۴……………………………………………………… ۱۸
جدول ۳ انواع اسانس (تولید سالانه کمتر از ۱۰۰۰ تن) – سال ۲۰۰۴……………………………………………………… ۱۸
نمودار ۲ انواع اسانس (تولید سالانه کمتر از ۱۰۰۰ تن) – سال ۲۰۰۴……………………………………………………… ۱۹
جدول ۴ درصد تولید انواع اسانس در مناطق مختلف جهان……………………………………………………………………… ۲۰
نمودار ۳ درصد تولید انواع اسانس در مناطق مختلف جهان……………………………………………………………………… ۲۱
جدول ۵ واحدهای تولید کننده انواع اسانس…………………………………………………………………………………………… ۲۲
ادامه جدول ۵………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۳
جدول ۶ روند ظرفیت تولید اسانس در سال های ۱۳۸۴- ۱۳۷۹……………………………………………………………… ۲۳
جدول ۷ واحدهای در دست اجرای انواع اسانس…………………………………………………………………………………….. ۲۳
جدول ۸ میزان واردات اسانس های طبیعی – تن…………………………………………………………………………………….. ۲۴
جدول ۹ میزان عرضه و تقاضای انواع اسانس – تن………………………………………………………………………………….. ۲۴
نمودار میزان تقاضای انواع اسانس در ایران…………………………………………………………………………………………….. ۲۵
جدول ۱۰ سرانه مصرف اسانس – گرم…………………………………………………………………………………………………… ۲۵
جدول ۱۱ میزان صادرات اسانس های طبیعی – تن…………………………………………………………………………………. ۲۶
شکل تقطیر با بخار آب و تولید اسانس……………………………………………………………………………………………………. ۲۶
جدول ۱۲ هزینه خرید زمین (میلیون ریال)…………………………………………………………………………………………….. ۲۷
جدول ۱۳ آماده سازی محوطه (میلیون ریال)………………………………………………………………………………………….. ۲۷
جدول ۱۴ هزینه احداث ساختمان های بخش صنعتی و غیر صنعتی (میلیون ریال)…………………………………….. ۲۷
جدول ۱۵ کل هزینه تاسیسات زیربنایی (میلیون ریال)……………………………………………………………………………… ۲۸
جدول ۱۶ وسایل حمل و نقل و اداری مورد نیاز در طرح (میلیون ریال)……………………………………………………. ۲۸
جدول ۱۷ مشخصات و قیمت مایشن آلات (میلیون ریال)……………………………………………………………………….. ۲۹
جدول ۱۸ هزینه های قبل از بهره برداری (میلیون ریال)………………………………………………………………………….. ۲۹
جدول ۱۹ کل هزینه های سرمایه گذاری ثابت (میلیون ریال)……………………………………………………………………. ۳۰
جدول ۲۰ برآورد هزینه تامین مواد اولیه مصرفی (میلیون ریال)………………………………………………………………… ۳۰
جدول ۲۱ نیروی انسانی……………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۱
جدول ۲۲ میزان مصرف سالیانه آب ، برق و گاز…………………………………………………………………………………….. ۳۱
جدول ۲۳ جمع بندی نهایی اسانس گیاهی – تن……………………………………………………………………………………… ۳۲
فصل چهارم – جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات………………………………………………………. ۳۳
نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. ۳۴
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.