فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب دارای ۱۱۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب :
در این پروژه به بررسی انواع روشهای شیرینسازی و نمکزدایی میپردازیم و راههای نوین و جدید بالابردن کارایی این دستگاه را بررسی میکنیم. از سالیان گذشته تکنولوژی شیرینسازی آب دریا مورد استفاده قرار میگیرد. اما باتوجه به هزینه بالای این فرایند و غیر اقتصادی بودن آن کمتر مورد توجه قرار گرفته است، اینک تلاش بر این است که با استفاده از نانوتکنولوژی و نانوفیلترینگ مصرف برق به ازای تولید هر متر مکعب آب شیرین را کاهش دهیم و با بالا بردن راندمان، امکان استفاده گسترده از این دستگاه را فراهم آوریم.
فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب
فهرست مطالب
چکیده………………………………..۱
فصل اول : اهمیت تصفیه آب و روش های
مقدمه ………………………………………….۲
۱-۱-اهمیت تصفیه اب ……………………………..۲
۱-۲- نا خالصی های اب ………………………………….۴
۱-۳- ویژگی های اب اشامیدنی ……………………….۴
۱-۴- وضعیت ایران در شیرین سازی ……………..۷
۱-۵- روش های تصفیه اب ……………….۱۱
۱-۵-۱-روش شیمیایی …………………….۱۱
۱-۵-۲-روش بیولوژیک ……………….۱۱
۱-۵-۳- روش مکانیکی ………………….۱۲
۱-۵-۳-۱-روش های حرارتی …………….۱۲
۱-۵-۳-۲-روش غشائی …………………۱۶
۱-۵-۴- روش های ترکیبی ……………………..۱۹
فصل دوم : اسمز معکوس و الکترودیالیز
۲-۱- اسمز معکوس ……………………………۲۰
۲-۱-۱-اساس کار اسمز معکوس ……………….۲۰
۲-۱-۲-مقایسه اسمزمعکوس بافیلتراسیون معمولی ……………………۲۴
۲-۱-۳-انتخاب غشاء ……………………………..۲۴
۲-۱-۴- فرآیندها در روش اسمز معکوس …………….۲۶
۲-۱-۴-۱- پیش تصفیه……………………………….۲۶
۲-۱-۴-۲-تنظیم فشار …………………………….۲۶
۲-۱-۴-۳-جداسازی غشائی ……………………….۲۶
۲-۱-۴-۴-پس تصفیه …………………………………..۲۷
۲-۱-۵-راه اندازی و نگهداری ……………………………..۲۷
۲-۱-۶-پیچیدگی دستگاه ……………………………………۲۸
۲-۱-۷-هزینه ها ……………………………۲۸
۲-۱-۸-سودمندی فن اوری ……………………..۲۹
۲-۱-۹-روش های بهبودبخشیدن عملکردغشاها…………………۲۹
۲-۱-۱۰-موارد کاربرد اسمز معکوس …………………………۳۰
۲-۱-۱۰-۱-استفاده ازROدرتولیدآب دیالیز …………………………..۳۰
۲-۱-۱۰-۲- شیرین سازی آب دریاجهت شرب …………………………….۳۰
۲-۱-۱۰-۳- بهبودکیفیت آب خام صنعتی ……………………………..۳۲
۲-۱-۱۱- مزایا …………………………………………………………….۳۲
۲-۱-۱۲معایب ……………………………………….۳۳
۲-۲-الکترودیالیز…………………………………………..۳۴
۲-۲-۱-پارامترهای مهم درالکترودیالیز ………………………….۳۵
۲-۲-۲-کاربردها و محدودیت الکترودیالیز ………………………….۳۶
فصل سوم : مقایسه روش های مختلف با هم
۳-۱- مقایسه روش های فراوری اب …………………………………۳۷
۳-۲- مقایسه روش های حرارتی و غشائی ………………………………..۳۷
۳-۳- مقایسه سیستم های الکترودیالیز و اسمزمعکوس ……………………….۴۰
۳-۴- تفاوت های بنیادین ………………………………۴۰
۳-۴-۱-پیش تصفیه اب …………………………………………..۴۱
۳-۴-۲-دورهای تعویض غشاها ………………………………۴۳
۳-۴-۳-مصرف برق (انرژی) …………………………… ۴۳
۳-۴-۴- نتیجه ………………………………………………………۴۴
۳-۵-ارزیابی اقتصادی تولیداب شیرین توسط روش های مختلف ………………..۴۴
۳-۶- نتیجه گیری نهایی و پیشنهادات ………………….. ۵۲
فصل چهارم : بررسی روش های جدید تصفیه آب
۴-۱- روش های جدید بکاررفته در اب شیرین کن ها ………………………۵۴
۴-۲- روش های گرداوری انرژی خورشید ………………………………..۵۵
۴-۲-۱- تولید الکتریسیته …………………………………۵۵
۴-۲-۲- تولید حرارت …………………………………………….۵۵
۴-۲-۲-۱- استخر خورشیدی ……………………………………۵۵
۴-۲-۲-۲- کلکتور خورشیدی از نوع صفحه تخت ……………………………..۵۶
۴-۲-۲-۳- کلکتور خورشیدی با لوله خلاء شده ……………………………۵۷
۴-۲-۲-۴- کلکتورهای گرم کن هوا ………………………………………………..۵۷
۴-۲-۲-۵- کلکتورهای متمرکز کننده سهموی خطی …………………………………….۵۷
۴-۳- تکنولوژی شیرین کردن اب بااستفاده ازانرژی خورشیدی……………………………….۵۸
۴-۳-۱- حوضچه های تقطیر خورشیدی ……………………………………………..۵۸
۴-۳-۲- روش رطوبت زنی و رطوبت زدایی هوا HD …………………………58
۴-۴- انتخاب و طراحی یک سیستم نمونه …………………………………..۵۹
۴-۵- انواع روش های ممکن برای افزایش قابلیت جذب رطوبت هوا در سیستمHD…………….60
۴-۶- اب شیرین کن های زیستی ……………………………۶۰
۴-۶-۱- انرژی زیستی ……………………………………… ۶۱
۴-۸- انرژی در شیرین سازی اب …………………………….. ۶۲
فصل پنجم : فناوری نانو در تصفیه
۵-۱- نانو تکنولوژی ……………………………………………..۶۶
۵-۲- شیرین سازی اب توسط نانو غشاء ……………………………….۶۷
۵-۳- تصفیه اب به کمک نانو ذرات ……………………………………۶۸
۵-۴- تصفیه پساب های صنعتی ………………………………………۶۹
۵-۵- تصفیه فاضلاب ها ………………………………………………….۶۹
۵-۶- جیوه زدایی از اب …………………………………………………….۷۰
فصل ششم : فیلترها
۶-۱- فیلتراسیون …………………………………………….۷۲
۶-۲- انواع فیلترها …………………………………………………………۷۵
۶-۲-۱-ویژگی های فیلترهای فشاری ………………………………..۷۵
۶-۲-۲- ویژگی های فیلترهای ثقلی ………………………………….۷۶
۶-۳- علل عملکرد نا مطلوب فیلتر …………………………………..۷۶
۶-۴- میکروفیلترینگ …………………………………………………….۷۷
۶-۴-۱-کاربرد میکروفیلتراسیون درازبین بردن رنگ وکدورت…………………………۷۷
۶-۴-۲-حذف الودگی میکرونی بااستفاده ازمیکروفیلتر……………………۸۰
۶-۴-۳-مقایسه میکروفیلتراسیون با روشهای دیگر ………………………..۸۰
۶-۵- اولترافیلترینگ UF……………………………………………………81
۶-۵-۱-کاربرد اولترافیلتر در تصفیه ابهای زیرزمینی و رودخانه ها …………۸۲
۶-۵-۲- اولترافیلتراسیون به عنوان پیش تصفیه ……………………………۸۳
۶-۵-۳-حذف مواد الی و رنگ با غشاهای اولترافیلتر …………………..۸۳
۶-۶- مقایسه اولترافیلتراسیون با سایر روش ها ……………………………..۸۴
۶-۶-۱-جداسازی میکروب ها با میکروفیلتراسیون و اولترافیلتراسیون ……………………۸۴
۶-۶-۲-مقایسه اولترافیلتراسیون باروش های رقیب……………………..۸۵
۶-۷- نانو فیلترینگ ……………………………………………۸۵
۶-۷-۱-حذف سختی اب با استفاده از نانوفیلتراسیون………………………………۸۶
۶-۸- کنترل دبی عبوری از نانو تیوب ها ……………………………………۸۷
منابع و مآخذ …………………………………………………….۸۹
فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب
فهرست اشکال
شکل (۲-۱) اساس کار اسمز معکوس ……………………………………..۲۱
شکل (۲-۲) جریان اسمزی …………………………………………….۲۱
شکل (۲-۳) فشار اسمزی ……………………………………………….. ۲۲
فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب
فهرست نمودارها
نمودار(۱-۱)ظرفیت تولید آب نمکزدایی شده در کشور ……………………..۹
نمودار(۱-۲) روشهای تصفیه آب ……………….۱۱
فناوری نانو در فرایند تصفیه و نمک زدایی آب
فهرست جداول
جدول(۱-۱)مشخصات فیزیکی آب آشامیدنی …………………………………….۵
جدول (۱-۲) حدود مجاز مواد شیمیایی سمی ……………………………………………۵
جدول(۱-۳)مشخصات سایر مواد شیمیایی در آب آشامیدنی…………………….۶
جدول(۱-۴) مواد استفاده شده در ساخت غشاها سایر مواد شیمیایی در آب آشامیدنی پلیمری. ۱۷
جدول (۱-۵) مواد استفاده شده در ساخت غشاها سایر مواد شیمیایی در آب آشامیدنی غشای… ۱۷
جدول (۲-۱) درصد عبور نمکها از غشاهای اسمز معکوس …………………………….۲۳
جدول (۳-۱) هزینه تامین آب شیرین توسط روشهای مختلف در بخش هایی از مناطق خشک آسیا …۴۵
جدول (۳-۲) مقایسهای بین هزینههای شوریزدایی در منابع آبهای متفاوت ………………۴۵
جدول (۳-۳) مقایسه هزینهها در روشهای مختلف شوریزدایی جهت تهیه آب مورد نیاز صنعت ………..۴۶
جدول (۳-۴) انرژی مصرفی برای سه روش شیرین سازی آب…………………………۴۸
جدول (۳-۵) پارامترهای مورد نظر در هزینههای روش MVC……………………………..49
جدول (۳-۶) پارامترهای مورد نظر در هزینههای روش MVC……………………………….49
جدول (۳-۷) محاسبه هزینه شوریزدایی با استفاده از انواع مختلف رآکتورهای هستهای ………۵۰
جدول (۳-۸) درصد توزیع فاکتورهای قیمت……………………………………..۵۱
جدول (۴-۱) هزینه تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر و غیر تجدیدپذیر ………………….۶۳
جدول (۴-۲) هزینه تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر و غیر تجدیدپذیر ……………………۶۳
جدول (۴-۳) هزینه تولید آب شیرین با روشهای مختلف ……………………..۶۵
جدول(۶-۱)تغییرات پارامترهاپس ازفرایندمیکروفیلتراسیون……………………………….۷۸
جدول (۶-۲) مقایسه اقتصادی فرایندهای فیلتراسیون ………………………………..۸۱
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.