تحقیق طراحی و تدوین نظام نامه اخلاقی ورزش زورخانه ای استان خراسان جنوبی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تحقیق طراحی و تدوین نظام نامه اخلاقی ورزش زورخانه ای استان خراسان جنوبی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق طراحی و تدوین نظام نامه اخلاقی ورزش زورخانه ای استان خراسان جنوبی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق طراحی و تدوین نظام نامه اخلاقی ورزش زورخانه ای استان خراسان جنوبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق طراحی و تدوین نظام نامه اخلاقی ورزش زورخانه ای استان خراسان جنوبی :
درمورد بررسى ریشه ها و بنیادهاى تاریخى ورزش هاى زورخانه اى پس از انقلاب مشروطیت پژوهش هاى چندى انجام شده است.ازجمله کتاب تاریخ ورزش باستانى ایران به قلم بیضایى کاشانى سال ۱۳۳۷. پرتو بیضایى درخصوص علت این پژوهش اشاره داشته “در سنوات اخیر. ( ۱۳۳۷ ) و از تاریخى که حیات ورزش باستانى تجدید شد بارها مشاهده گردید اشخاص علاقمند، تاریخ ورزش باستانى و چگونگى آن را جست وجو مى کنند از هنگامى که در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم که ورزش هاى جدید در کشور معرفى شد و رواج یافت، نامیدن ورزش باستانی به عملیات زورخانه یی، رایج شد. این نام احتمالاً از نما و شمای عمومی آن برداشت شده مثل شلوار چرمی و آیین های کشتی پهلوانی و اسباب و آلاتی مثل میل که به گرز و کباده که به کمان و سنگ که به سپر سربازان ایران در دوره باستان می ماند، و ضرب که مانند طبل وسیله ای برای تهییج سربازان در هنگام جنگ بوده است”.
در موقع پیدا شدن این نام، این ورزش درسرزمین هایی که در یک حوزه تمدنى مشترک قرارداشتند درایران قدیم از آسیاى میانه تا جنوب و غرب آسیا . (تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، قزاقستان، ترکمنستان، افغانستان، پاکستان، هندوستان، عراق ، آذربایجان و ترکیه) رواج داشته است. در این سرزمین ها اقوامى هم نژاد که در روزگاران بس کهن با هم مى زیستند بعدها به دو بخش تقسیم شدند، گروهى از آنان به هندوستان رفتند و گروهى دیگر که خود را آریا یا آیریا یعنى دوست با وفا مى نامیدند، در سرزمین هایى که در آسیاى غربى واقع بود و ایران کنونى و افغانستان و ترکستان و قفقازیه را شامل مى شد سکنى گزیدند، آنجا را ایران به معنى مکان آریایى ها خواندند آریایى ها چند دسته بودند: مادها در غرب و شمال غربى ایران، پارس ها در جنوب ایران و در ناحیه فارس و در شمال شرقى ایران هم گروهى از آریایى ها به نام پارت ها ساکن شدند. سرزمینى که این گروه براى زندگى خویش گزیده بودند فلاتى مسطح بود با دره هایى حاصلخیز و آب و هوایى متغیر. این طبیعت مردم ایران را مردمى با تحرک و کوشا وجنگجو بار آورد تا آنجا که توانستند در سال هاى ۵۵۸ تا ۳۳۱ پیش از میلاد یکى از قدرتمند ترین امپراتورى هاى آن روزگار را به وجود آورند.
وضعیت این ورزش در طى تاریخ
ادوارد براون از جمله شرق شناسان بزرگ قرن اخیر نیز تاریخ رواج زورخانه ها را از دوره باستان دانسته است. درطى تاریخ، این ورزش با نام و جایگاهی به شکل دیگر و اسبابی کمی متفاوت » : مرحوم زنده یاد غلامرضا انصاف پور در پژوهش خود اظهار داشته است وى تاریخ معلوم زورخانه را با شکل و وضع کنونی از قرن هفتم دانسته است. انصاف پور اشاره مى کند «. و با آداب و رسومی نه چنین جامع رواج داشته است در قرون پیشتر از قرن هفتم فقط به آلات و بعضی آثار آن به طور متفرق درقالب کشتى گرفتن به ویژه در داستان هاى اساطیرى و پهلوانى شاهنامه فردوسى بر می خوریم. انصاف پور جایگاه عملیات ورزش باستانی را از حمله اعراب تا آغاز دوره صفویان به ترتیب: خانه، لنگرگاه، عبادتخانه و ورزشخانه نامیده است.نام ورزشخانه در گل کشتی میرنجات مربوط به دوره صفویه آمده است. عبادت خانه در تومار افسانه پوریای ولی مربوط به پیش از دوره صفویه است.
سفارش کتاب مینوى خرد
درباب ۴۳ کتاب مینوى خرد پهلوی به همه سفارش شده است تا خود را به جامه اطمینان و اعتماد به نفس (یعنی پوشیدن شلوار کشتی) و دانش بیارایند و سپر راستی در دست گیرند و با گرز شکرگزاری و کمان آمادگی با آنچه مظاهر اهریمنی است جنگ کنند. به خوبی آشکار است که سنگ و میل و کباده چه همانندی و مقارنه یی با آن سه آلت جنگی و همچنین ورزش کشتی با کشتى در زورخانه ها و عملیات با آن آلات چه ارتباط نزدیکی با این دستور کتاب مینوى خرد پهلوی از عهد باستان دارد. خبر و تفضیل کشتی گرفتن و رونق پهلوانی در بخش اساطیرى وپهلوانى شاهنامه فردوسی مشاهده مى شود.
به کشتى گرفتن نهادند سر گرفتند هر دو دوال کمر
اما یکی از دل مشغولی های سیاست گذاران نظام های آموزشی، موضوع و مسئله ی تر بیت اخلا قی است.
حضرت رسول اکرم (ص)
در حدیثی، هدف بعثت خود را اتمام مکارم اخلاق بیان کرد.و این نقش و اهمیت اخلاق را برای ما بهتر تیین منماید
” آموزش اخلاق” و “پرورش اخلاق” امری است اساسی و از این رو بسیاری از کتابها در باب این موضوعات نوشته شده است و آنچه در این میان حائز اهمیت است آن است که ” الگو سازی “و “اسطوره پروری” جز لاینفک و جدایی ناپذیر فرهنگ ملتهاست .
باید بخاطر داشت جامعه ای بدون اخلاق به جنگلی از جانوران درنده ای که در حال دریدن لاشه های نیمه جان یکدیگرند تبدیل می شوند که البته ابتدا ضعیف ها و در نهایت قوی تر ها اجزای این گورستان خواهند شد(۷)
بنابراین پژوهش حاضر در نظر دارد به این سوالات پاسخ دهد که گویه ها و مولفه های کلیدی مورد نیاز برای تدوین استاندارد های اخلاقی ورزش زورخانه ای کدامند؟ ارتباط بین آنها چگونه است و الویت بندی آنها کدامند؟
و بر این اساس بتوان یک نظام نامه اخلاقی را ” که جای آن برای ورزش زورخانه ای و بهره گیری از آن خالی است” طراحی و تدوین نمود .
۶. اهمیت موضوع
ورزش سنتی زورخانه، ورزش ارزش هاست. این ورزش سنتی در تاریخ چند هزار ساله خود، نقش مهمی را در نیرومندی و کسب آمادگی های جسمی و روحی واخلاقی مردم ایفا کرده است. زورخانه، خانه نیرومندی، پرورش روحیه سخاوت، جوانمردی، آیین همت، لذت بردن از تلاش وفعالیت ،میهن دوستی ، هنر و ادب دوستی است. ورزش زورخانه ای میراثی فرهنگی و معنوی و منبع خوبی برای توسعه ورزش های همگانی وارزش های اخلاقی می باشد. حضور ورزش های زورخانه ای در عرصه های بین المللی مورد استقبال جوانان بسیاری از کشورها واقع شده است. بسیاری از کشورها از ورزش های زورخانه ای در مسیر پیشرفت اجتماعی و فرهنگی جوامع خود استقبال و تصدیق کرده اند که این ورزش می تواند در توسعه و بهزیستی فرهنگی ، اجتماعی واخلاقی بشر امروز نقش موثری داشته باشد.
ورزش زورخانه از منظرعلوم تربیت بدنی وورزش عناصر اصلی مربوط به تندرستی سلامت (قدرت عضلانی، استقامت عضلانی، استقامت قلبی تنفسی، انعطاف پذیری و ترکیب بدنی) و آمادگی جسمانی وابسته به مهارت (سرعت، چابکی، توان، سرعت عمل، تعادل و هماهنگی) است .
واز منظر تربیت اخلاقی در بین ورزش ها ورزشی است ممتاز. اساسا در ساختار این ورزش ارزش ها ومنش پهلوانی،چون ، گفتار خوب ،کردارخوب ،پندار خوب ، احترام به دیگران ،دوستی ،برادری ،تلاش ، تعالی ، همبستگی ، همدردی ، پرورش روحیه جوانمردی میهن دوستی و،هنر وادب دوستی نهادینه می باشد .(حسینی امیر-آبان ۱۳۹۱)
پس با توجه به موارد ذکر شده وازآنجایی که نقش اخلاق در عملکردها و رفتارها، تصمیم گیری¬ها و انتخاب¬ها، و در برخوردها و ارتباطات، مهم و تعیین¬کننده است. از اینروست که امروزه بحث اخلاقیات یکی از مباحث عمده رشته مدیریت گردیده است. اخلاقیات در سازمان به عنوان سیستمی از ارزش¬ها، بایدها و نبایدها تعریف می¬شود که بر اساس آن نیک و بدهای سازمان مشخص می¬گردند و عمل خوب از بد متمایز می¬شود (۱۱)
نظام نامه اخلاقی بر اساس اصول و رهنمود های اخلاقی شکل گرفته است و در واقع ارزش های شغلی یک حرفه را نشان میدهد اخلاق و قوانین حرفه ای به منظور ایجاد رفتاری بی طرفانه ،شایسته، و همراه با مسئولیت پذیری در افراد بوجود آید تا هنگام تصمیم گیری های اخلاقی چارچوبی برای آن باشد(۱۰).بدین ترتیب با بکار گیری نظامی اخلاقی میتوان بهترین تصمیمات را در کوتاهترین زمان نسبت به یک اقدام رفتاری با ابعاد مختلف در آن مجموعه به نقد و بررسی در آورد.
بی شک تعداد علاقمند و حجم کثیری از جامعه با ورزش زورخانه ای آشنا گشته اند و بواسته ماهیت ورزش زورخانه ای که ضمن تاثیر پذیری بر جامعه خود از محیط و هر آنچه از اطراف آن بر جامعه داخلی این رشته تاثیر می پذیرد، می کوشد در این مسیر دو طرفه ضمن مراقبت بر بدنه اصلی این ورزش با خدمت به گستره بزرگ جامعه نقش و ماهیتی شایسته و بایسته ایفاء نماید و با تمرکز بر اخلاق به این مهم دست یابد. جامعه مورد پژوهش استان خراسان جنوبی می باشد که خود یکی از خواستگاه های ترویج آیین جوانمردی وپهلوانیست وازنظر جمعیت ۹۰۰نفر درقالب ۲۰زورخانه درحال استفاده می باشند
۷. اهداف پژوهش
۷-۱ هدف کلی
هدف کلی این پژوهش طراحی و تدوین نظام نامه اخلاقی ورزش زورخانه ای استان خراسان جنوبی
۷-۲ اهداف ویژه
۱_ شناسایی گویه ها و مولفه های نظام نامه اخلاقی ورزش زورخانه ای استان خراسان جنوبی
۲_ تعیین رابطه گویه ها با مولفه ها و مولفه ها با مفهوم نظام نامه اخلاقی ورزش زورخانه ای استان خراسان جنوبی
۳_ تعیین ثبات درونی مولفه ها و مفهوم نظام نامه اخلاقی ورزش زورخانه ای استان خراسان جنوبی
۴- اولویت¬ بندی گویه ها و مولفه های مفهوم نظام نامه اخلاقی ورزش زورخانه ای استان خراسان جنوبی
۵_ تعیین وضعیت گویه ها، مولفه ها و مفهوم نظام نامه اخلاقی ورزش زورخانه ای استان خراسان جنوبی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.