مقاله سلاح های کشتار جمعی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله سلاح های کشتار جمعی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سلاح های کشتار جمعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سلاح های کشتار جمعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سلاح های کشتار جمعی :


در یک نگاه کلی سلاح های کشتار جمعی به سه گروه
– اتمی
– باکتریولوژیک (میکروبی)
– شیمیایی تقسیم و طبقه بندی می شوند.
آنچه متعارف جهت شناخت و تمایز این نوع سلاح ها از انواع دیگر تجهیزات نظامی محسوب می شود، اولاً قدرت تخریب آنها است؛ چرا که معمولاً این گروه از سلاح ها دارای قدرت ویرانگری بسیار بالا و ضررهای چشمگیری می باشند. معیار دوم نیز اهداف این قبیل تجهیزات در شناسایی کشتار جمعی بودن یا نبودن محسوب می گردد. به عبارت دیگر سلاح هایی که جز در انهدام اهداف گسترده و وسیع و همچنین با درجه ضایعات و ویرانی بالا به کار نمی روند، سلاح های کشتار جمعی اطلاق می شوند. در این مختصر نگاه، قصد داریم تا به گروه سوم از این سلاح ها یعنی سلاح های شیمیایی پرداخته و به بیان گوشه ای از آثار مخرب و جبران ناپذیر آنها در هشت سال دفاع جانانه غیورمردان و زنان ایرانی بپردازیم.

سندرم وحشتناک
سلاح های شیمیایی بنا بر تعریف سازمان ملل متحد و متخصصان، عبارتند از تمام مواد شیمیایی، خواه به صورت گاز، مایع و یا جامد که به خاطر تأثیر سمی مستقیم بر روی جانداران به کار می روند. این تعریف مبنای تصویب کنوانسیون منع گسترش، تولید، انباشت و به کارگیری سلاح های شیمیایی در سال می باشد. البته مدت ها پیش از این پروتکل نیز به منظور جلوگیری از گسترش و کاربرد این نوع سلاح ها در ژنو به تصویب رسیده بود. بر اساس بند ماده کنوانسیون ، سلاح های شیمیایی عبارتند از: مواد شیمیایی و سمی و پیش سازهای آنها و همچنین مهمات وارداتی که تنها برای کشتار با دیگر کاربردهای سلاح های شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرند.
از جمله نکاتی که یادآوری آنها نیز ضروری است این است که از جمله مشخصه های این سلاح ها، عدم تشخیص تأثیرات و عوارض آتی آن در محیط است که همین موضوع موجب می شود تا راه های مقابله با آثار مخرب سلاح های شیمیایی بسیار دشوار و گاهی غیرممکن شود. سازمان ملل متحد و اعضای آن بارها و در مقاطع مختلف به کارگیری سلاح های شیمیایی را منع کرده اند. از مجموعه قوانین و مقررات وضع شده در این سازمان و البته دیگر مجامع بین المللی، ممنوعیت ساخت، انباشت و استفاده از هر نوع سلاح کشتار جمعی خواه در درگیری های داخلی کشورها و خواه در مخاصمه میان دولت ها برداشت می شود. به همین دلیل روز ژوئن ( تیر) هر سال به عنوان یک بهانه برای بشریت معرفی گردید تا از حق مسلم خود در برابر آلودگی جهان از این قبیل سلاح ها دفاع کند. اما به راستی قربانیان حقیقی این سلاح ها چه کسانی هستند؟ آیا می دانید بسیاری از قربانیان فجایع سلاح های شیمیایی در اطراف شما تنفس که نه، بلکه به سختی جان می دهند؟

عراق، ایران و جنگ شیمیایی
ابعاد گوناگونی از هشت سال دفاع جانانه جوانان این مرز و بوم همچنان در پرده نامهربانی تاریخ و رسانه های ما گرفتار است که تنها یکی از این ابعاد، جنگ ناجوانمردانه شیمیایی- میکروبی عراق علیه ایران است. به راستی عراق چرا و چگونه به سلاح های شیمیایی دست یافت؟ عده ای بر این باورند که دولت معدوم صدام در آغاز جنگ به این سلاح ها دسترسی نداشت؛ چرا که نخستین بار زمستان سال ، جبهه های جنوب شاهد به کارگیری این نوع سلاح ها در سطح محدود بو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.