پروپوزال کاربرد انرژی گرمایی به عنوان منبع گرم در پمپ حرارتی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پروپوزال کاربرد انرژی گرمایی به عنوان منبع گرم در پمپ حرارتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروپوزال کاربرد انرژی گرمایی به عنوان منبع گرم در پمپ حرارتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروپوزال کاربرد انرژی گرمایی به عنوان منبع گرم در پمپ حرارتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروپوزال کاربرد انرژی گرمایی به عنوان منبع گرم در پمپ حرارتی :

توضیحات:
دانلود پروپوزال آماده پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک با موضوع کاربرد انرژی گرمایی به عنوان منبع گرم در پمپ حرارتی (مطالعه موردی)، در قالب فایل word و در حجم ۱۰ صفحه.

سال تدوین: ۱۳۹۲

بیان مسئله:
انرژی حرارتی که در پوسته جامد زمین وجود دارد، انرژی زمین گرمایی نامیده می شود . مرکز زمین منبع عظیمی از انرژی حرارتی است که به شکل های گوناگون از جمله فوران های آتشفشانی، آبهای گرم و یا به واسطه خاصیت رسانایی به سطح آن هدایت می شوند.
کاربردهای انرژی زمین گرمایی شامل استخرهای آب گرم مراکز – گلخانه ای گرمایش – منازل حوضچه – های پرورش ماهی ذوب – برف و پیشگیری از یخبندان در معابر پمپ – حرارتی می باشد.
یکی از بهترین روش ها برای گرمایش و تهویه مطبوع خانه ها استفاده از پمپ حرارتی ژئوترمال است که باردهی بالایی دارد. با نصب این سیستم می توان سرمایش و گرمایش ساختمان را تهیه کرد که از جهت اقتصادی , راحتی و صرفه جویی در مصرف سوخت به صرفه می باشد . پمپ حرارتی زمین گرمایی می تواند گرما را در زمستان از زمین بگیرد و وارد ساختمان کند و بالعکس در تابستان می تواند بصورت حلقه بسته یا باز طراحی GHP گرمای ساختمان را گرفته به زمین بازگرداند .
می خواهیم در این پایان نامه ضریب عملکرد پمپ حرارتی را باتوجه به منبع حرارتی زمین گرمایی بدست آوریم و روش های افزایش ضریب عملکرد و بهینه سازی را بررسی کنیم.
تحلیل اگزرژی نیز بر این سیکل خواهیم داشت و مقایسه این سیکل با سیکل های دیگر را بررسی می کنیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.