ارزیابی نو زمین ساخت فعال در رشته کوه میش سبزوار با استفاده از شاخص های ژئومورفیک (مطالعه موردی: حوضه های برازق، ششتمد و استاج)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی نو زمین ساخت فعال در رشته کوه میش سبزوار با استفاده از شاخص های ژئومورفیک (مطالعه موردی: حوضه های برازق، ششتمد و استاج) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی نو زمین ساخت فعال در رشته کوه میش سبزوار با استفاده از شاخص های ژئومورفیک (مطالعه موردی: حوضه های برازق، ششتمد و استاج)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی نو زمین ساخت فعال در رشته کوه میش سبزوار با استفاده از شاخص های ژئومورفیک (مطالعه موردی: حوضه های برازق، ششتمد و استاج)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی نو زمین ساخت فعال در رشته کوه میش سبزوار با استفاده از شاخص های ژئومورفیک (مطالعه موردی: حوضه های برازق، ششتمد و استاج) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در این تحقیق شاخص های ناهنجاری سلسله مراتبی (a)، تراکم ناهنجاری سلسله مراتبی (ga)، سینوزیته رود (S)، میانگین طول آبراهه درجه ۱ (LN1) و درصد عدم تقارن آبراهه ها در حوضه آبریز (PAF) برای سه حوضه در دامنه شمالی و غربی رشته کوه میش جنوب سبزوار مورد محاسبه قرار گرفتند. نتایج پژوهش نشان می دهد که بیشترین مقدار شاخص a مربوط به حوضه های برازق و ششتمد (۰.۹۸۶) و کمترین مقدار این شاخص مربوط به حوضه استاج (۰.۳۰۵) می باشد. بیشترین مقدار شاخص ga مربوط به حوضه ششتمد (۴.۵) و کمترین میزان این شاخص از آن حوضه استاج (۱.۶۷) است. نتایج حاصل از پارامترهای PAF و S حاکی از فعالیت تکتونیکی بیشتر حوضه برازق می باشد. این موضوع مشخص می سازد که حوضه هایی که بر اساس شاخص PAF دارای کج شدگی بیشتری هستند، مقادیر بالاتری در شاخص های a و ga دارند که نشان دهنده تاثیر تکتونیک بر ناهنجاری شبکه زهکشی است. با فزایش مقادیر شاخص های ga، a و PAF میزان شاخص S کاهش می یابد که نشان دهنده تکتونیک فعالتر است. براساس این شاخص (S) حوضه برازق دارای تکتونیک فعالتری نسبت به سایر حوضه هاست. ضرایب تبیین و روابط خطی بین نتایج حاصل از پارامترها نشان دهنده رابطه معنادار میان پارامتر های PAF، ga، a و S می باشد ولی پارامتر LN1 با سایر پارامترها همبستگی معناداری ندارد. میزان همبستگی پارامتر a با پارامترهای PAF، ga، و S به ترتیب برابر با ۰.۹۹۸، ۰.۹۲۲ و ۰.۷۹۶ می باشد. میزان همبستگی پارامتر LN1 با پارامترهای PAF، ga، a و S به ترتیب برابر با ۰.۱۵۷، ۰.۱۳۱، ۰.۲۲۵ و ۰.۵۹۰ می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.