ارزیابی ارگونومیکی برداشت زعفران به روش های سنتی و استفاده از ترولی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی ارگونومیکی برداشت زعفران به روش های سنتی و استفاده از ترولی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی ارگونومیکی برداشت زعفران به روش های سنتی و استفاده از ترولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ارگونومیکی برداشت زعفران به روش های سنتی و استفاده از ترولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی ارگونومیکی برداشت زعفران به روش های سنتی و استفاده از ترولی :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

کشاورزی شغلی است که افراد را در معرض مشکلات بهداشتی به ویژه اختلالات اسکلتی- عضلانی قرار می دهد. این شغل جزء گستردهترین و خطرناکترین فعالیت های شغلی است که حدود ۴۰ % از جمعیت کشورهای در حال توسـعه بـه آن اشـتغال دارنـد.ایران بزرگترین تولید کننده زعفران جهان ( حدود ۹۴ درصد تولید جهان) است، که نیروی انسانی نقش کلیدی در تولید آن دارد. به همین سبب بررسی وضعیت ارگونومیکی نیروی انسانی دخیل در برداشت زعفران اهمیت پیدا می کند. در این مطالعه نیـروی وارده و درصد حد توانایی بر روی ۲۰ نفر در نقش برداشت کننده گل زعفران و با کمک نرم افزار ۳DSSPP در دو روش برداشت زعفران به صورت سنتی (نیمه نشسته و ایستاده کمر خمیده) و دستگاه ترولی انجام شد. بررسی های انجام شـده نشـان داد کـه بیشـترین آسیب مربوط به حالت نیمه نشسته و بر روی زانوها است. ارزیابی دستگاه ترولی برای برداشت زعفران نشان داد که کمترین آسیب را به کشاورز در هنگام برداشت زعفران وارد می کند. اگر چه بیشترین فشار با استفاده از ترولی بر کمر وارد می شود ولی در مقایسه با روش نشسته و کمر خمیده فشار کمتری به اجزای بدن وارد می نماید. لذا از این وسیله هنگام برداشت زعفران توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.