وجود اتیلن در هوای سردخانه های صنعتی و اثرات آن بر میزان تنفسی و قندهای غده سیب زمینی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 وجود اتیلن در هوای سردخانه های صنعتی و اثرات آن بر میزان تنفسی و قندهای غده سیب زمینی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد وجود اتیلن در هوای سردخانه های صنعتی و اثرات آن بر میزان تنفسی و قندهای غده سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی وجود اتیلن در هوای سردخانه های صنعتی و اثرات آن بر میزان تنفسی و قندهای غده سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن وجود اتیلن در هوای سردخانه های صنعتی و اثرات آن بر میزان تنفسی و قندهای غده سیب زمینی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

یکی از مشکلاتی که در اتمسفر سرد خانه های صنعتی باعث بروز تغییرات نامطلوب در بافت سیب زمینی و نهایتا محصول صنعتی تولیدی از آن یعنی چیپس سیب زمینی می باشد، وجود اتیلن است. اتیلن تولید شده در هوای سردخانه های میوه و سبزیجات باعث افزایش قندهای احیا کننده شده که با توجه به وجود دی اکسید کربن حاصل از تنفسی سیب زمینی تاثیرات نامطلوبی را بر رنگ چیپس تولیدی میگذارند. وجود اتیلن و دی اکسید کربن موجود در سرد خانه ها در صورت کنترل دقیق اتمسفریک اتاق های سرد قابل تعدیل بوده ولیکن کنترل مراحل برداشت تا محصول صنعتی نهایی ( چیپس) بسیار دشوار میباشد که هدف از این مقاله نیز ارائه مشکلات ناشی از این پروسه طولانی و البته راه های کنترل و بهبود کیفیت در محصول تولیدی است. در این مقاله سعی بر آن است تا ضمن انتقال تجربیات شخصی حاصل از کار عملی در سردخانه های صنعتی سیب زمینی و فراوری سیب زمینی در خط تولید چیپس از مطالب علمی سایر پژوهشگرانی که در این زمینه فعالیت نموده اند استفاده نمائیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.