مقایسه ترکیبات شیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی برگ و سرشاخه گیاهTeucrium Polium L از شهرستان اسفراین خراسان شمالی با استفاده از روشGC/MS


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ترکیبات شیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی برگ و سرشاخه گیاهTeucrium Polium L از شهرستان اسفراین خراسان شمالی با استفاده از روشGC/MS دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ترکیبات شیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی برگ و سرشاخه گیاهTeucrium Polium L از شهرستان اسفراین خراسان شمالی با استفاده از روشGC/MS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ترکیبات شیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی برگ و سرشاخه گیاهTeucrium Polium L از شهرستان اسفراین خراسان شمالی با استفاده از روشGC/MS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ترکیبات شیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی برگ و سرشاخه گیاهTeucrium Polium L از شهرستان اسفراین خراسان شمالی با استفاده از روشGC/MS :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

گیاه کلپوره با نام علمی Teucrium polium L. متعلق به جنس Teucrium و تیره نعناعیان بوده که دارای اثرات درمانی ارزشمندی است. هدف از انجام این تحقیق،بررسی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و خاصیت آنتیاکسیدانی اسانس کلپوره شهرستان اسفراین واقع در خراسان شمالی بوده است. در این مطالعه بعد از جمع آوری و خشک کردن اندام های گیاه، اسانس گیری به روش تقطیر با آب انجام شد. و با استفاده از دستگاه GC-MS تجزیه و شناسائی اسانس انجام گردید.از بین ۵۵ ترکیب شناسایی شده،اجزای عمده اسانس برگ کلپوره اسفراین شامل: نفتالن متوکسی( ۱۲/۰۴ %)، ژرماکرین-دی (%۱۱/۴۸)، بتا-کاریوفیلن (%۱۱/۱۵)، بتا- فارنزن (%۹/۸۴) و اجزای عمده اسانس سرشاخه کلپوره اسفراین شامل:بتا-پینن(%۱۶/۴۲)، بتا-کاریوفیلن (%۱۵/۰۴)، بتا-فارنزن (%۱۰/۰۸)، بتا- ایودسمول (%۵/۹۷) بودند.در قسمت دوم این تحقیق، سه غلظت مختلف( ۰/۱ ، ۰/۲ ، ۰/۳ میلی گرم در میلی لیتر ) از اسانس برگ و سرشاخه کلپوره تهیه شد و فعالیت آنتی اکسیدانی هر یک از رقت ها، با استفاده از روش DPPH تعیین گردید. نتایج نشان داد که درصد بازدارندگی اسانس گیاه با زیاد شدن میزان غلظت، افزایش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.