کاربرد خشک کردن انجمادی در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد خشک کردن انجمادی در صنایع غذایی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد خشک کردن انجمادی در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد خشک کردن انجمادی در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد خشک کردن انجمادی در صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

قرن ۲۱ در زمینه داروسازی لیوفیلیزاسیون توسعه مداوم و گسترده ای داشته است. لیوفیلیزاسیون بسیارشایع است، اما از نظر هزینه ها بالا است. در روزگاران قدیم فرایند بهینه سازی تنها روی خشک کردن به جای لیوفیلیزاسیون متمرکز بود. اما لیوفیلیزاسیون بیشتر (یا) به همان اندازه برای فرآیند دارویی مهم بود. این بررسی بر روی پیشرفت های اخیر و اهداف آن در آینده ای نزدیک تمرکز دارد. در ابتدا، اصول، اقدامات درگیر، جنبه های فرمولاسیونی و اهمیت لیوفیلیزاسیون توضیح داده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.