ررسی اثر غلظت و دمای مختلف بر اندیس جریان صمغ حاصل از پوست کدوسبز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ررسی اثر غلظت و دمای مختلف بر اندیس جریان صمغ حاصل از پوست کدوسبز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ررسی اثر غلظت و دمای مختلف بر اندیس جریان صمغ حاصل از پوست کدوسبز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ررسی اثر غلظت و دمای مختلف بر اندیس جریان صمغ حاصل از پوست کدوسبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ررسی اثر غلظت و دمای مختلف بر اندیس جریان صمغ حاصل از پوست کدوسبز :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
دراین پژوهش اثر غلظت و دمای مختلف بر اندیس جریان صمغ حاصل از پوست کدوسبز مورد بررسی قرار گرفته است. استخراج در این تحقیق به روش استخراج با حلال صورت گرفت و بررسی اندیس جریان صمغ حاصل از پوست کدوسبز درمحدوده درجه برش-S 1330-30و درسه دمای ۲۵،۴۰ و ۶۰ درجه سانتیگراد و سه غلظت ۵,۲/۵,۱ درصد وزنی حجمی انجام شد. بررسی نتایج نشان داد که بیشترین مقدار شاخص قوام یا ویسکوزیته به میزان ۱۳/۳۰ mpa.sدرغلظت ۵ درصد و دمای ۲۵درجه سانتیگراد می باشد همچنین باتوجه به نتایج حاصل، مدل توان نسبت به سایر مدل ها خصوصیات رئولوژیکی کدوی سبز را بهتر ارزیابی می کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.