ترسیم منحنی فازی و بررسی ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم –نشاسته گندم در مخلوط های دارای ناسازگاری ترمودینامیکی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ترسیم منحنی فازی و بررسی ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم –نشاسته گندم در مخلوط های دارای ناسازگاری ترمودینامیکی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ترسیم منحنی فازی و بررسی ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم –نشاسته گندم در مخلوط های دارای ناسازگاری ترمودینامیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ترسیم منحنی فازی و بررسی ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم –نشاسته گندم در مخلوط های دارای ناسازگاری ترمودینامیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ترسیم منحنی فازی و بررسی ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم –نشاسته گندم در مخلوط های دارای ناسازگاری ترمودینامیکی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

سیستم های غذایی اغلب حاوی مخلوطی از بیوپلی مرها (حداقل دو بیوپلی مر ) و یک حلال هستند که این امر موجب ضرورت بررسی رفتار بیوپلی مرها در چنین سیستم هایی می گردد. در این تحقیق منحنی فازی مخلوط بیوپلی مری کازئینات سدیم– نشاسته گندم، در دمای ۲۰ درجه ی سانتی گراد و ۷pH= به کمک تولید مخلوط های بیوپلی مری دارای ناسازگاری ترمودینامیکی و اندازه گیری غلظت بیوپلی مرهای موجود در هر فاز پس از وقوع جدایی فازی، با استفاده از آزمون های لوری و فنل سولفوریک رسم گردید . اثر تغییرغلظت بیوپلی مرها بر ساختار مخلوط، از طریق آزمون های رئولوژیکی بررسی شد . با توجه به منحنی فازی ترسیم شده حداقل غلظت کازئینات سدیم و نشاسته گندم لازم برای وقوع جدایی فازی به ترتیب ۲/۶ % و ۱/۷ % است. همچنین افزایش غلظت نشاسته گندم و کازئینات سدیم موجود در مخلوط ها با تشدید ناسازگاری ترمودینامیکی، موجب افزایش خلوص فازهای تفکیک شده می گردد. بررسی های رئولوژیکی حاکی از آن است که افزایش غلظت کازئینات سدیم در فاز پیوسته موجب افزایش قابل ملاحظه ویسکوزیته مخلوط می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.