بهینه سازی شرایط اکستروژن اسنک حجیم شده با ترکیب ماهی و ذرت بروشRSM


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی شرایط اکستروژن اسنک حجیم شده با ترکیب ماهی و ذرت بروشRSM دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی شرایط اکستروژن اسنک حجیم شده با ترکیب ماهی و ذرت بروشRSM  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی شرایط اکستروژن اسنک حجیم شده با ترکیب ماهی و ذرت بروشRSM،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی شرایط اکستروژن اسنک حجیم شده با ترکیب ماهی و ذرت بروشRSM :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

اضافه کردن گوشت ماهی به ذرت در ترکیب ورودی به دستگاه اکسترودر به منظور تولید اسنک حجیم شده با گوشت ذرت برای اولین بار در کشور و جهان دارای چالش های جدی در شرایط فرآیند است. برای دستیابی به شرایط بهینه دما، سرعت خوراک و سرعت گردش ماردون در اکستروژن این محصول از تکنیک سطح پاسخ (Response Surface Methodology) استفاده شد. بدین منظور سرعت خوراک در محدوده ۸۱۰ تا ۱۲۰۶ گرم در دقیقه، دما در فاصله ۱۰۵ تا ۱۲۵ درجه سانتی گراد و سرعت گردش ماردون در فاصله ۱۴۶ تا ۲۰۸ دور به عنوان متغیر های مستقل در نظر گرفته شدند. متغیر های وابسته عبارت بودند از ضریب انبساط اسنک، دانسیته، ارزیابی حسی بافت و پذیرش کلی، و شاخص های فاصله خطی و تعداد نقاط اوج حاصل از دستگاه بافت سنج. نتایج حاکی از آنست که دو تابع ضریب انبساط و دانسیته با ضریب همبستگی بالا (R2> 0.94) و بصورت معنی داری (p < 0.05) از متغیرهای مستقل پیش گفته تبعیت کردند. شرایط بهینه فرآیند که منجر به اسنک با بافت مناسب و مطلوب (ضریب انبساط ۵/۵ و دانسیته ۴۱/۹۲ کیلو گرم در متر مکعب) در شرایط ۱۱۶ درجه سانتی گراد و سرعت ۱۱۰۷ گرم در دقیقه و سرعت ماردون ۱۴۸ دور در دقیقه بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.