بررسی فرآیند حرارتی و نگهدارنده ها برماندگاری آب پرتقال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی فرآیند حرارتی و نگهدارنده ها برماندگاری آب پرتقال دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی فرآیند حرارتی و نگهدارنده ها برماندگاری آب پرتقال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فرآیند حرارتی و نگهدارنده ها برماندگاری آب پرتقال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی فرآیند حرارتی و نگهدارنده ها برماندگاری آب پرتقال :
تعداد صفحات :۱۸
چکیده مقاله:
گسترش مصرف آب میوه به عنوان یکی از نوشیدنی های مطلوب در بین مردم جهان روند رو به رشدی را نشان می دهد و می توان گفت در طبقه بندی جهانی بعد از آب و چای قرار دارد. در نگهداری آب میوه ها به عواملی همچون جلوگیری از فعالیت آنزیم پکتین متیل استراز جهت ممانعت از کدورت و جهت جلوگیری از رشد و فعالیت قارچ و کپک از طریق حرارت دهی و نگهدارنده هایی همچون So2 و اسید آسکوربیک واسید بنزو یئک و اسید سیتریک غیرفعال نمود.در این مطالعه با توجه به روش به کارگرفته شده و نوع نگهدارنده، نشان می دهد که میانگین بریکس و اسیدیته در کل دوره نگهداری دارای تفاوت معنا داری نمی باشد . همچنین با کاهش جزیی در میزان مادهخشک و pH در کل دوره نگهداری مواجه بوده ایم
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.