بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی آزاد و کپسوله شده وتاثیر آن بر خواص شیمیایی و حسی در آب هلو


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی آزاد و کپسوله شده وتاثیر آن بر خواص شیمیایی و حسی در آب هلو دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی آزاد و کپسوله شده وتاثیر آن بر خواص شیمیایی و حسی در آب هلو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی آزاد و کپسوله شده وتاثیر آن بر خواص شیمیایی و حسی در آب هلو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی آزاد و کپسوله شده وتاثیر آن بر خواص شیمیایی و حسی در آب هلو :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

در این پژوهش زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی (LAFTI-L26 DSL) به دو شکل آزاد و کپسوله در آب هلو و تاثیر آن بر خواص شیمیایی و حسی تیمارها در طول ۴۰ روز نگهداری در دمای۵ ۱ درجه سانتیگراد بررسی گردید. در این بررسی ۳ تیمار در ۲ تکرار تهیه شد که عبارت بود از: نمونه شاهد بدون پروبیوتیک (C) ، آب هلو حاوی لاکتوباسیلوس کازئی به شکل آزاد (F) و آب هلو حاوی لاکتوباسیلوس کازئی به شکل کپسوله . (E ) نتایج نشان داد که در طول نگهداری تعداد پروبیوتیک ها در تیمارهای آب هلو حاوی لاکتوباسیلوس کازئی به صورت آزاد و کپسوله شده به ترتیب ۱ و ۰/۵ سیکل لگاریتمی کاهش یافت .(P<0.05) کپسوله کردن پروبیوتیک ها منجر به افزایش قابلیت زیستی این باکتری در مقایسه با فرم آزاد آنها در آب هلو گردید. تیمار حاوی باکتری پروبیوتیک کپسوله دارای کمترین اسیدیته در طول نگهداری بود .(P<0.05) نتایج حاصل از ارزیابی حسی نیز حاکی از این است که تیمارهای کپسوله دارای امتیاز حسی پایین تری نسبت به بقیه تیمارها بود .(P<0.05) با وجود کاهش امتیاز حسی در تیمار حاوی باکتری پروبیوتیک کپسوله این امتیاز تا ۳۰ روز پس از نگهداری در محدوده خوب و قابل پذیرش بود. بنابراین میتوان از کپسوله کردن در تولید آب هلو پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی با موفقیت استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.