بررسی خصوصیات حسی شیر حاوی شکر تیغال(Trehalla Manna)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی خصوصیات حسی شیر حاوی شکر تیغال(Trehalla Manna) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی خصوصیات حسی شیر حاوی شکر تیغال(Trehalla Manna) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات حسی شیر حاوی شکر تیغال(Trehalla Manna)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی خصوصیات حسی شیر حاوی شکر تیغال(Trehalla Manna) :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
مان ها (شیرابه های قندی ) به عنوان یکی از محصولات فرعی مراتع و جنگل ها از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند .تنوع اقلیمی و پوشش غنی فون و فلور در کشور ایران سبب ظهور مان هایی منحصر به فرد با فرمولاسیون خاص و مکانیسم تولید پیچیده شده که از قدیم الایام مورد توجه حکمایی چون ابن سینا قرار داشته و اثرات متنوع و شفابخش آن ها در طب سنتی کاربرد داشته است.شکر تیغال یکی از مان های مهم ایران ، حاصل فعالیت سخت بالپوشانی از جنس Larinus Spp. بر روی گونه های چندی از جنس Echinopsاست که در طب سنتی ایران از این گیاه نه تنها برای درمان تب و یبوست استفاده می شود بلکه برای گلو درد ، آنفولانزا و برخی عفونت های ویروسی و باکتریایی استفاده می شود و دلیل آن تاثیرات تقویت کننده سیستم ایمنی اش است.در این تحقیق به منظور غنی سازی شیر و تولید محصولی جدید با ویژگی های فرا سودمند از مان گیاهی شکر تیغال در سه سطح ۵ ، ۱۰ و ۱۵ درصد استفاده گردید و سپس خصوصیات حسی شیر فرموله شده با شکر تیغال توسط آزمون حسی و تست هدونیک ۵ نقطه ای مورد بررسی قرار گرفت .طبق نتایج مشخص شد که افزودن شکرتیغال تاثیر معنی داری ( P<0.05 )روی تمامی خصوصیات حسی داشته است ، بطوریکه شیر فرموله شده با ۱۵ درصد شکر تیغال بیشترین پذیرش کلی را در بین فرمولاسیون های تهیه شده نشان داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.