بررسی تأثیر افزودن آرد نخود و دانه آفتابگردان بر ویژگی های حسی نان بربری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تأثیر افزودن آرد نخود و دانه آفتابگردان بر ویژگی های حسی نان بربری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تأثیر افزودن آرد نخود و دانه آفتابگردان بر ویژگی های حسی نان بربری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر افزودن آرد نخود و دانه آفتابگردان بر ویژگی های حسی نان بربری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تأثیر افزودن آرد نخود و دانه آفتابگردان بر ویژگی های حسی نان بربری :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
نان یکی از رایج ترین غذاهای مصرفی و بخشی از غذای اکثر ملتهای جهانمیباشد. نان را به عنوان یکی از ارزانترین منابع انرژی و پروتئین درتغذیه اغلب مردم جهان نقش به سزایی دارد. در این پژوهش تأثیر افزودنآرد نخود در دو غلظت ۲۵ و ۳۵ و دانه آفتابگردان در دو غلظت ۸ و۱۲ (وزنی- وزنی بر اساس آرد ) بر ویژگیهای حسی نان بربری موردمطالعهقرار گرفت. آزمون حسی در طی سه روز (روز اول، سوم و پنجم ) توسارزیاب ها بروی بافت، طعم، بو، رنگ و پذیرش کلی انجام پذیرفت.به طوریکه در بین مقدار تیمارهای آرد نخود و دانه آفتابگردان،تیمارهای حاوی ۳۵ آرد نخود و ۱۲ آرد دانه آفتابگردان پذیرش کلیخوبی را به دست آوردند. در کل میتوان نتیجه گرفت که تیمار حاوی ۳۵آرد نخود و ۱۲ آرد دانه آفتابگردان درمجموع بهترین نتایج را به دستآوردند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.