بررسی تأثیر افزودن آرد نخود و دانه آفتابگردان بر ویژگی های حسی نان بربری


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر افزودن آرد نخود و دانه آفتابگردان بر ویژگی های حسی نان بربری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر افزودن آرد نخود و دانه آفتابگردان بر ویژگی های حسی نان بربری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر افزودن آرد نخود و دانه آفتابگردان بر ویژگی های حسی نان بربری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر افزودن آرد نخود و دانه آفتابگردان بر ویژگی های حسی نان بربری :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

نان یکی از رایج ترین غذاهای مصرفی و بخشی از غذای اکثر ملتهای جهانمیباشد. نان را به عنوان یکی از ارزانترین منابع انرژی و پروتئین درتغذیه اغلب مردم جهان نقش به سزایی دارد. در این پژوهش تأثیر افزودنآرد نخود در دو غلظت ۲۵ و ۳۵ و دانه آفتابگردان در دو غلظت ۸ و۱۲ (وزنی- وزنی بر اساس آرد ) بر ویژگیهای حسی نان بربری موردمطالعهقرار گرفت. آزمون حسی در طی سه روز (روز اول، سوم و پنجم ) توسارزیاب ها بروی بافت، طعم، بو، رنگ و پذیرش کلی انجام پذیرفت.به طوریکه در بین مقدار تیمارهای آرد نخود و دانه آفتابگردان،تیمارهای حاوی ۳۵ آرد نخود و ۱۲ آرد دانه آفتابگردان پذیرش کلیخوبی را به دست آوردند. در کل میتوان نتیجه گرفت که تیمار حاوی ۳۵آرد نخود و ۱۲ آرد دانه آفتابگردان درمجموع بهترین نتایج را به دستآوردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.