بررسی تأثیر استفاده از عصاره چوبک بر خصوصیات رئولوژیکی ماست کم چرب


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر استفاده از عصاره چوبک بر خصوصیات رئولوژیکی ماست کم چرب دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر استفاده از عصاره چوبک بر خصوصیات رئولوژیکی ماست کم چرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر استفاده از عصاره چوبک بر خصوصیات رئولوژیکی ماست کم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر استفاده از عصاره چوبک بر خصوصیات رئولوژیکی ماست کم چرب :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

ماست نیز از مهمترین و محبوب ترین فرآورده های لبنی تخمیری در سراسر جهان به شمار می رود. در این پژوهش از صمغ گیاه ریشه چوبک در فرمولاسیون ماست استفاده شد و خصوصیات رئولوژیکی محصول مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور نمونه های ماست حاوی صمغ گیاه ریشه چوبک در سطوح( ۰ %،۰/۱% ، %۰/۲، %۰/۳، %۰/۴ )تهیه شد. آزمون ویسکومتری بر روی نمونه های تولیدی انجام پذیرفت. نمونه برداری در روز های مختلف پس از تولید ، روز۱، ۷، ۱۴ و ۲۱ در سه تکرار صورت گرفت. این آزمایشها در قالب طرح کاملا۰ تصادفی بر پایه فاکتوریل انجام پذیرفت. مطابق با نتایج بدست آمده با افزایش غلظت صمغ در طی دوره نگهداری سبب افزایش معنی دار ویسکوزیته شد به طوری که بیشترین ویسکوزیته در غلظت%۰/۴ در روز بیست ویکم نگهداری مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.