بررسی اثر درصد گوشت و دمای پخت بر درصد افت پخت در سوسیسگوشت قرمز طی نگهداری


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر درصد گوشت و دمای پخت بر درصد افت پخت در سوسیسگوشت قرمز طی نگهداری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر درصد گوشت و دمای پخت بر درصد افت پخت در سوسیسگوشت قرمز طی نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر درصد گوشت و دمای پخت بر درصد افت پخت در سوسیسگوشت قرمز طی نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر درصد گوشت و دمای پخت بر درصد افت پخت در سوسیسگوشت قرمز طی نگهداری :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر درصد گوشت، درجه حرارت پخت و زمان انبارسازی سرد بر درصد افت پخت، در سوسیس های گوشت گاو بود. سوسیس های تهیه شده با درصد گوشت های ۴۰ درصد و۸۰ درصد با دو دمای پخت ۸۰ و ۹۵ درجه سانتی گراد در طول مدت نگهداری ۳۰ روز و در ۴ زمان روز یکم، پنجم، پانزدهم و سی ام و ۳ بار تکرار مورد بررسی قرار گرفتند. درصد افت پخت نمونه ها با استفاده از مایکروویو اندازه گیری شد. با توجه به نتایج بدست آمده، درصد افت پخت نمونه های سوسیس گوشت قرمز با افزایش درجه حرارت پخت و درصد گوشت، میزان آن به طور معناداری افزایش یافت (p<0/05)ولی. اثر زمان نگهداری بر میزان افت پخت تیمارها از لحاظ آماری معنادار گزارش نگردید .( p >0/05)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.