بررسی اثر اسیدلاکتیک %۱ بر زمان ماندگاری گوشت تازه شترمرغ


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر اسیدلاکتیک %۱ بر زمان ماندگاری گوشت تازه شترمرغ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر اسیدلاکتیک %۱ بر زمان ماندگاری گوشت تازه شترمرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر اسیدلاکتیک %۱ بر زمان ماندگاری گوشت تازه شترمرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر اسیدلاکتیک %۱ بر زمان ماندگاری گوشت تازه شترمرغ :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

با توجه به کوتاه بودن زمان ماندگاری گوشت تازه بسته بندی که در کشور ما از ۳روز تجاوز نمیکند مشکلات زیادی برای عرضه کنندگان و فروشگاه های گوشت ایجاد کرده است. همچنین بدلیل عدم وجود تحقیقات کافی در زمینه زمان ماندگاری گوشت شترمرغ ، ایجاد راهکار مناسب و کم هزینه برای افزایش زمان ماندگاری گوشت تازه شترمرغ، کمک بزرگی به عرضه کنندگان و فروشندگان این صنعت می باشد. گوشت شترمرغ به دلیل کلسترول پایین، پروتیین و انرژی بالا نسبت به سایر گوشت ها، در دهه اخیر محبوبیت زیادی در بین مردم پیدا کرده است. در این خصوص افزودن محلول یک درصد اسیدلاکتیک به گوشت های بسته بندی شترمرغ می تواند در این امر راهگشا باشد. در این تحقیق به منظور بررسی اسیدلاکتیک %۱ بر زمان ماندگاری گوشت شترمرغ، چهار نمونه گوشت ران از چهار لاشه شترمرغ ۱۸ماهه، که مرحله پیش سرد خود را در کشتارگاه سپری کرده است، انتخاب کرده و هر نمونه به دو قسمت ۲۵۰ گرمی تقسیم گردیده. چهار نمونه با محلول اسیدلاکتیک اسپری شده و بسته بندی شده است و چهار نمونه دیگر بدون اسپری اسیدلاکتیک بسته بندی گردیده است. نمونه ها در سردخانه با برودت یخچال (۰ تا ۴ درجه سانتیگراد) نگهداری شده است و در روزهای ۱ ،۴ ، ۷ ،۱۰ مورد آزمایشهای شیمیایی (ph) و میکروبی (شمارش کلی میکروارگانیسمها) و حسی(درصد خونابه) قرار میگیرد. نتایج حاصله به این صورت بود که مدت زمان نگهداری گوشت شترمرغ در برودت یکنواخت صفر تا چهار درجه سانتیگراد در بسته بندی معمولی تا روز چهارم قابل مصرف می باشد و از طرفی به علت تاثیر معنادار اسپری محلول یک درصد اسیدلاکتیک بر کاهش پارامترهای شیمیایی و میکروبی گوشت، محصولات تا روز ۷ قابل مصرف می باشد. لذا استفاده از اسیدلاکتیک برای افزایش زمان ماندگاری گوشت شترمرغ همراه با کیفیت مطلوب توصیه میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.