اندازه گیری و بررسی تجمع نیترات در قسمت های مختلف محصولات کشاورزی(سیب زمینی، خیار و هندوانه)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اندازه گیری و بررسی تجمع نیترات در قسمت های مختلف محصولات کشاورزی(سیب زمینی، خیار و هندوانه) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندازه گیری و بررسی تجمع نیترات در قسمت های مختلف محصولات کشاورزی(سیب زمینی، خیار و هندوانه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندازه گیری و بررسی تجمع نیترات در قسمت های مختلف محصولات کشاورزی(سیب زمینی، خیار و هندوانه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اندازه گیری و بررسی تجمع نیترات در قسمت های مختلف محصولات کشاورزی(سیب زمینی، خیار و هندوانه) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

بخش اعظم نیترات دریافتی انسان از طریق محصولات و سبزیجات آلوده می باشد. نیترات تجمع یافته در سبزیجات به نیتریت و نیتروزاسید و نهایتاً نیتروزآمین ها تبدیل میشود که مخاطرات بهداشتی آنها به اثبات رسیده است. متأسفانه در غذایی بسیاری از مناطق کشور محصولاتی مانند خیار، سیب زمینی و هندوانه که در اکثر گزارشها بعنوان محصولات با درصد بالای آلودگی مطرح شده اند، به صورت ناصحیح مصرف میشوند. لذا دراین مطالعه بررسی میزان نیترات در انواع متداول مصرف این محصولات در دستور کار قرار گرفت. ابتدا هر نمونه به دو صورت، دسته بندی گردید (خیار و سیب زمینی به صورت با پوست و بدون پوست، و قسمتهای سفید و قرمز هندوانه به صورت جداگانه آماده آزمون شد) هر آزمونه به صورت سه بار تکرار آماده سازی و مقدار نیترات با استفاده از دستگاه اسپکتروفوتومتر UV-Visible اندازه گیری گردید.نتایج ارزیابی ها نشان داد در ۶ سری نمونه های مورد آزمایش، میانگین نیترات در خیـار بـا پوسـت و بـدون پوسـت بـه ترتیب ( ۳/۷۸±۸۸/۸ و ۱/۸۸ ±۵۳ )در سیب زمینی با پوست و بدون پوست بـه ترتیـب (۵/۵۳±۱۷۵/۲ و ۳/۷۹±۱۰۰/۵ )و در قسمت سفید و قرمز هندوانه به ترتیب (۳/۸۲±۲۷۷/۲ و ۲/۰۴±۴۹/۲) میلی گرم در کیلوگرم می باشد. مقایسه نتایج حـاکی از افزایش قابل توجه نیترات در آزمونه با پوست به ترتیب در خیار، سیب زمینی و هندوانه ۱/۶۸ ، ۱/۷۴ و ۲/۱۰ برابر آزمونه بدون پوست می باشد. میانگین نتایج خیار در هر دو حالت کمتر از حد مجاز، میانگین نتایج سیب زمینی با پوست و قسـمت سـفیدهندوانه بیش از حد مجاز ولی سیب زمینی بدون پوست و قسمت قرمز هندوانه کمتر از حد مجاز است. حداکثر میزان نیتـرات در تمام ۶ سری نمونه ها بیش از حد مجاز است و بیشترین میزان نیترات در سیب زمینی بـا پوسـت (۶۴۰±۱۲/۰۹ mg/kg)مشاهده گردید. اگرچه با توجه به تعداد محدود و فراگیر نبودن نمونه ها ارائه آمار دقیق درصد آلـودگی در محصـولات صـحیح نیست، اما با توجه به آلودگی نسبی محصولات، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در جهت استفاده سالم تر یعنـی بـدون پوسـت و قسمتهای زائد محصولات بسیار لازم و ضروری به نظر می رسد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.