اندازه گیری ترکیبات فنلی عصاره دانه گیاه عدس الملک به روش پرکولاسیون


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اندازه گیری ترکیبات فنلی عصاره دانه گیاه عدس الملک به روش پرکولاسیون دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندازه گیری ترکیبات فنلی عصاره دانه گیاه عدس الملک به روش پرکولاسیون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندازه گیری ترکیبات فنلی عصاره دانه گیاه عدس الملک به روش پرکولاسیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اندازه گیری ترکیبات فنلی عصاره دانه گیاه عدس الملک به روش پرکولاسیون :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

اثرات نا مطلوب آنتی اکسیدان های سنتزی و تمایل مصرف کننده به استفاده از منابع طبیعی و بی خطر آنتی اکسیدانی باعث شده استفاده از منابع طبیعی آنتی اکسیدانی روز به روز در جوامع بیشتر شود.درسال های اخیر از آنتی اکسیدان های طبیعی به منظور جلوگیری و کاهش خطرات بیماری سرطان،قلبی و دیابت استفاده می شود و آنتی اکسیدان های طبیعی و به خصوص گیاهی نقش مهمی در سلامت جامعه ایفا می کنند. در این پژوهش فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره دانه گیاه عدس الملک از طریق اندازه گیری ترکیبات پلی فنولی به روش پرکولاسیون تعیین شد و سپس با آنتی اکسیدان سنتزی BHT مقایسه شد.نتایج نشان داد افزایش غلظت باعث افزایش میزان ترکیبات فنلی شده که بیانگر افزایش قدرت آنتی اکسیدانی می باشد و در این بین غلظت ۶۰۰ پی پی ام دارای بیشترین مقدار بود و علاوه بر آن غلظت های ۴۰۰،۳۵۰،۳۰۰،۲۵۰ و ۵۰۰ پی پی ام دارای ترکیبات فنلی بیشتری نسبت به آنتی اکسیدان سنتزی BHT بودند این تغییرات از نظر آماری معنی دار بود.(P<0.01)بنابراین عصاره دانه گیاه عدس الملک می تواند به عنوان منبع مهم آنتی اکسیدانی و هم چنین به عنوان نگهدارنده در صنایع غذایی و روغن استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.