اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه زیره سیاه در پایدارسازی روغن کانولا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه زیره سیاه در پایدارسازی روغن کانولا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه زیره سیاه در پایدارسازی روغن کانولا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه زیره سیاه در پایدارسازی روغن کانولا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه زیره سیاه در پایدارسازی روغن کانولا :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
گیاه زیره سیاه (Bunium persicum Boiss) متعلق به خانواده Apiaceae منبع غنی از ترکیبات فنلی و توکوفرولی هستند که دارای فعالیت آنتی اکسیدانی می باشد. آنتی اکسیدان های موجود در رژیم غذایی به لحاظ محافظت بدن در مقابل استرسی اکسیداتیو و حفظ سلامت حائز اهمیت هستند. هدف از مطالعه حاضر ارزیابی فعالیت انتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی زیره سیاه بر روی پایداری اکسایشی روغن کانولا طی شرایط نگهداری می باشد. تاثیر غلظت های مختلف عصاره ( ppm 2000، ۱۰۰۰) در به تاخیر انداختن فساد اکسیداتیو روغن کانولا طی شرایط نگهداری ۶۰ روزه در دمای ۲۵ درجهسانتی گراد از طریق اندازه گیری عدد پراکسید، عدد کربونیل و شاخص پایداری اکسایشی تعیین شد و نمونه ها با آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ با غلظت ppm 100 مقایسه شد. در اکثر پارامترها عصاره هیدرو الکلی زیره سیاه با غلظت ppm 2000 پایداری مناسب تری نسبت آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ نشان داد و در تمامی موارد از غلظت ppm 1000 عصاره و تیمار شاهد (بدون آنتی اکسیدان) مناسب تر بود. نتایج مطالعه حاضر نشان داد عصاره هیدروالکلی زیره سیاه دارای فعالیت آنتی اکسیدانی مناسبی می باشد و می تواند در غلظت مناسب، جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن کانولا شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.