جداسازی باکتری های لاکتوباسیلوس به روش کشت و بیوشیمیایی در ماست محلی شهرستان تنکابن


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی باکتری های لاکتوباسیلوس به روش کشت و بیوشیمیایی در ماست محلی شهرستان تنکابن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی باکتری های لاکتوباسیلوس به روش کشت و بیوشیمیایی در ماست محلی شهرستان تنکابن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی باکتری های لاکتوباسیلوس به روش کشت و بیوشیمیایی در ماست محلی شهرستان تنکابن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی باکتری های لاکتوباسیلوس به روش کشت و بیوشیمیایی در ماست محلی شهرستان تنکابن :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

زمینه و هدف : ماست یکی از انواع تخمیر شیر توسط نوعی باکتری به نام لاکتوباسیلوس حاصل می شود. بیشتر پروبیوتیک های مورداستفاده در انسان از خانواده باکتری های اسیدلاکتیک می باشند. روش و مواد : نمونه ها به میزان دلخواه رقت تهیه شد و سپس در محیط MRS broth و M17 broth تلقیح شده و غنی سازی اولیه تهیه گردید. این محیط ها موارد مورد نیاز برای رشد لاکتوباسیلوس ها را فراهم می کنند. سپس از کشت های غنی شده روی محیط MRS agar و M17 agar کشت داده شد و طرح کشت های مجدد ( ساب کالچر ) کلنی های تک براساس مورفولوزی و تست های غربالگری جدا شدند. نتایج : پس از طی دوره های انکوباسیون و فراهم کردن شرایط بهینه رشد از قبیل : دما، رطوبت و شرایط بی هوازی کلنی های ۵ سویه از لاکتوباسیلوس برویس، لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس فرمنتیوم، لاکتوباسیلوس هلوتیکوس، لاکتوباسیلوس پلانتاروم بودند که جداسازی شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.