بررسی اثر پرایم زنده بر روی شاخصهای جوانهزنی بذر گیاه کدوی تخم کاغذی Cucurbita pepo var. Styriaca تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر پرایم زنده بر روی شاخصهای جوانهزنی بذر گیاه کدوی تخم کاغذی Cucurbita pepo var. Styriaca تحت تنش شوری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر پرایم زنده بر روی شاخصهای جوانهزنی بذر گیاه کدوی تخم کاغذی Cucurbita pepo var. Styriaca تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پرایم زنده بر روی شاخصهای جوانهزنی بذر گیاه کدوی تخم کاغذی Cucurbita pepo var. Styriaca تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر پرایم زنده بر روی شاخصهای جوانهزنی بذر گیاه کدوی تخم کاغذی Cucurbita pepo var. Styriaca تحت تنش شوری :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار انجام گرفت. فاکتورهای آزمایش شامل ۴ سطح شوری صفر، ۴۰، ۸۰ و ۱۲۰ میلی مولار و پیش تیمار بیولوژیکی در ۸ سطح عدم تلقیح تلقیح با قارچ تریکودرما تلقیح با کود زیستی ازتوباکتر، تلقیح با کود زیستی فسفاته، تلقیح با تلفیق قارچ و کود زیستی ازتوباکتر، تلقیح با تلفیق قارچ و کود زیستی فسفاته، تلقیح با تلفیق هر دو کود زیستی و تلقیح با تلفیقی از قارچ و هردو کود زیستی بودند. اثر بر همکنش بیوپرایمینگ در شوری بر صفات مورد ارزیابی معنیدار بود. بیشترین میزان جوانهزنی در پیشتیمارهای بیولوژیکی با قارچ تریکودرما، تلفیق کود ازتوباکتر+ کودفسفاته بارور و تلفیق قارچ + کود فسفاته + کود ازتوباکتر در سطح شوری صفر (شاهد) به دست آمد. بیشترین طول گیاهچه در پیش تیمار تلفیق هر دو کود زیستی در شوری صفر میلیمولار حاصل شد. ضریب جوانهزنی در تلفیق قارچ و کود زیستی فسفاته و تیمار عدم تلقیح در سطح شوری شاهد بیشترین مقدار بود. در این گیاه تلفیق کود زیستی فسفاته با کود ازتوباکتر به همراه قارچ تریکودرما (تلفیق سهگانه) بیشترین تأثیر مثبت را در سطوح بالای تنش شوری داشتند و موجب تعدیل اثرات منفی حاصل از تنش شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.